Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä käynnistyy tekstiviestimuistutus erikoisvastaanotoille varatuista vastaanottoajoista

Jyväskylässä käynnistyy tekstiviestimuistutus erikoisvastaanotoille varatuista vastaanottoajoista
-tekstiviestimuistutus laajenee muihinkin JYTEn palveluihin asteittain

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus JYTE aloittaa tekstiviestimuistutusten lähettämisen erikoisvastaanotoille varatuista vastaanottoajoista marraskuussa. Tekstiviestimuistutus lähetetään kaksi vuorokautta ennen varattua vastaanottoaikaa arkisin maanantaista perjantaihin kello 9–17 välisenä aikana.

Joulukuusta alkaen palvelu laajenee asteittain koskemaan muita palvelualueita. Asiasta tiedotetaan myöhemmin.

Muistutusviestissä on ilmoitus varatusta ajasta ja vastaanottopaikasta. Viesti ei sisällä henkilötietoja tai varattuun vastaanottoon liittyviä tietoja.

Tekstiviestimuistutus lähetetään asiakkaan tiedoissa olevaan matkapuhelinnumeroon. Muistutukset lähetetään automaattisesti ajanvarausjärjestelmän avulla eikä niihin voi vastata. Asiakas voi halutessaan kieltäytyä muistutusviesteistä ottamalla yhteyttä omaan terveysasemaansa.

Tekstiviestimuistutus on maksuton lisäpalvelu, jolla halutaan vähentää peruuttamattomien vastaanottokäyntien määrää ja näin parantaa terveyspalveluiden saatavuutta.

Lisätietoja: osastonhoitaja Seija Torkkell, erikoisvastaanotot, JYTE, p. 014 266 2033

1.11.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje