Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Marraskuussa Suomen käsityön museon Low Budget –pajassa siristellään pienten helmien perään

Marraskuussa Suomen käsityön museon Low Budget –pajassa siristellään pienten helmien perään.

Helmikirjonta on monipuolinen taito hallita, jos haluaa tehdä helposti näyttäviä koristeita. Torstaina 3.11. Low Budget -paja tarjoaa oivallisen tilaisuuden opetella, kuinka pienistä siemenhelmistä koostetaan kuvioita ja luodaan oma, persoonallinen ja näyttävä rintakoru. Paja sopii niin aloittelijoille kuin kokeneillekin neulanheiluttajille.

Samalla voi käydä tutustumassa Unelmien kuteita -näyttelyyn ja etsiä inspiraatioita omiin helmikoristeisiinsa. Työpajaa vetämään tulee kuvataiteilija Katri Piri, joka usein koostaa omia ideoitaan Pinterest -kansioihin ja toteuttaa niiltä pohjilta omat kuvionsa. Pajassa suunnitellaankin ensin oma kuvio kankaalle, jota sitten lähdetään helmillä täyttämään.

Paikka: Suomen käsityön museon Avoin paja
Aika: torstai 3.11.2016 klo 16–19.
Hinta: 3 euroa/koriste

Low Budget –työpajat järjestetään vielä 1.12. joululahjateemaisesti.

Työpajat ovat osa Nuoret museoon –hanketta, jonka tarkoituksena on auttaa näkemään museo aktiivisena vierailukohteena, jolla on tarjottavanaan muutakin kuin näyttelyitä sekä aktivoida nuoria ja nuoria aikuisia järjestämään omia tapahtumiaan museoissa. Projektin tiimoilta järjestetään säännöllisesti Late Nights –tapahtumia sekä Low budget –työpajoja vaihtuvilla teemoilla.

Lisätietoja: Raija Manninen, museolehtori, p. 040 502 2887, etunimi.sukunimi@jkl.fi

1.11.2016Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje