Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylässä järjestetään maahanmuuttajille aktivointipäivä työn saantiin liittyvistä kiemuroista

Jyväskylässä järjestetään maahanmuuttajille aktivointipäivä työn saantiin liittyvistä kiemuroista

Kotona Jyväskylässä –hanke järjestää yhdessä Koutsaamo-hankkeen kanssa maahanmuuttajille suunnatun Jes! Töihin! - työhönaktivointipäivän keskiviikkona 9. marraskuuta.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille maahanmuuttajille, ja se on omakielinen eli kaikille tarvittaville kielille varataan tulkki.

- Nämä asiat koskevat isoa joukkoa, koska maahanmuuttajia on runsaasti työttömänä. Päivän aikana annetaan ajankohtaista tietoa muun muassa siitä, miten työn vastaanottaminen vaikuttaa voimassa oleviin etuuksiin ja taloudelliseen tilanteeseen.

Päivän tavoitteena on torjua myyttejä ja pelkoja, joita työn vastaanottamiseen liittyy, sanoo Kotona Jyväskylässä -hankkeen hankepäällikkö Jaana Tapalinen.

Päivän aikana mm. TE-toimiston, sosiaalitoimiston, Kelan ja verotoimiston asiantuntijat kertovat maahanmuuttajien työn saantiin liittyvistä asioista.

Tilaisuuteen pyydetään ennakkoilmoittautumista 1. marraskuuta mennessä, jotta voidaan järjestää tarvittavat tulkit paikalle. Ennakkoilmoittautuminen numeroon 040 728 9013 tai sähköpostiosoitteeseen mohammad.ghadiri@kyt.fi. Tilaisuus pidetään kansalaistoiminnankeskus Matarassa, Matarankatu 6, toisen kerroksen Matara-Sali kello 12-16.

Kotona Jyväskylässä –hanketta hallinnoi Jyväskylän kaupunki ja sitä rahoittaa ELY-keskus. Koutsaamo-hanke on Keski-Suomen Yhteisöjen tuki ry:n hallinnoima ja TE-keskuksen rahoittama hanke.

Lisätietoja: hankepäällikkö Jaana Tapalinen, Kotona Jyväskylässä –hanke, p. 050 441 1980, jaana.tapalinen@jkl.fi
projektipäällikkö Riitta Mäkinen, Koutsaamo-hanke, p. 040 166 3670, Riitta.makinen@kyt.fi

26.10.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje