Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ennakkotiedote: Keski-Suomen maakunnallinen museo- ja kotiseutupäivä 2016 ja Elävä perintö Keski-Suomessa -seminaari Keski-Suomen museossa 23.11.2016

Keski-Suomen maakunnallinen museo- ja kotiseutupäivä 2016
Elävä perintö Keski-Suomessa -seminaari

Keski-Suomen museossa 23.11.2016 klo 9.30-16
Vapaa pääsy

Keski-Suomen maakunnallinen museo- ja kotiseutupäivä järjestetään tänä vuonna 23.11. kaikille avoimen Elävä perintö Keski-Suomessa -seminaarin merkeissä. Seminaarissa pohditaan, mitä on elävä aineeton kulttuuriperintö ja kuinka sitä tallennetaan tuleville sukupolville. Miten sitä tallentavat Keski-Suomen ammatilliset museot ja miten jokainen voisi yksin tai yhdessä osallistua tähän tallennustyöhön?

Elävä perintö Keski-Suomessa -seminaarissa kuullaan lisäksi myös Unescon yleissopimuksesta sekä tutustutaan Elävän perinnön wikiluetteloon. Seminaarin yhdeksi puhujavieraaksi on varmistunut aineettoman kulttuuriperinnön koordinaattori Leena Marsio Museovirastosta.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen museo, Keski-Suomen Museoyhdistys ry ja Museovirasto. Seminaaria tukee Keski-Suomen liitto.

Paikan seminaariin voi varmistaa ilmoittautumalla 14.11. mennessä. Seminaarin osallistujamäärä on rajoitettu 84 henkilöön.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
Pirjo Sojakka
amanuenssi, Keski-Suomen museo
p. 014 266 4360
sp. pirjo.sojakka(at)jkl.fi

21.10.2016Anna Möttönen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje