Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Teatteritiistaissa 25.10. pureudutaan Mies joka kieltäytyi käyttämästä hissiä -näytelmän teemoihin

Mies joka kieltäytyi käyttämästä hissiä –näytelmän teemat Teatteritiistain keskiössä 25.10.

Mies, joka kieltäytyi käyttämästä hissiä –näytelmän teemaillassa tiistaina 25.10. klo 19 keskustellaan yksinäisyydestä ja SPR:n ystävätoiminnasta. Teatteritiistain aluksi kuullaan kertomuksia yksinäisyydestä. Sen jälkeen SPR:n sosiaalipalvelukouluttaja Tuija Tiitinen haastattelee kahta kokenutta SPR:n vapaaehtoista Sirkka Eteläahoa ja Kaija Mäkiötä, jotka kertovat oman tarinansa vapaaehtoisena ystävänä.

Yksinäisyys koskettaa yhä suurempaa osaa suomalaisia. Kaupungeissa ihmiset asuvat yksin, joka kymmenes nuori poika on yksinäinen ja yksin asuvat ikäihmiset kokevat yksinäisyyttä. Yksinäisyys on monen sairauden juuri ja pahimmillaan se voi jopa tappaa.

Suomen punaisen ristin ystävätoiminta auttaa yksinäisiä ihmisiä. Mukana toiminnassa on valtakunnallisesti 10 000 vapaaehtoista, ja ystävätoiminta onkin SPR:n suurin yksittäinen toimintamuoto Suomessa. SPR kouluttaa jatkuvasti vapaaehtoisia ystäviksi yksinäisille.

Teatteritiistaihin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja
tiedottaja Sirkka Helke, p 014 266 4174, 050 340 7293

20.10.2016Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje