Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Loiske Ensemblen BabySauna on aistimatka vauvaperheille

Loiske Ensemblen BabySauna on aistimatka vauvaperheille

Lauantaina 15. lokakuuta on kirjaimellisesti vauvojen saunavuoro, kun Loiske Ensemble -teatteri saapuu Lasten Lystin vieraaksi BabySauna-esityksellään. Kaksi peräkkäistä näytöstä järjestetään Jyväskylän Ammattiopiston Siltasalissa (Pitkäkatu 19–21) klo 10.45 ja klo 12.

0-1 -vuotiaille vauvoille perheineen suunnattu BabySauna on sukellus suomalaiseen saunakulttuuriin: sen ääniin, tunnelmaan, väreihin ja tuoksuihin. BabySaunan lauteilla aistitaan yhdessä rauhallista saunomisen tunnelmaa, kuunnellaan veden ääniä ja kiuaskivien rytmittämää tanssia värikkäiden pesuämpäreiden meressä. Aistimatkan päätteeksi yleisö pääsee itse tutkimaan koettuja ja nähtyjä elementtejä.

Helsinkiläinen Loiske Ensemble on perustettu vuonna 2006 tarpeesta tuottaa alle 3-vuotiaille katsojille taide-elämyksiä ja kokemuksia tanssillisen liikkeen, musiikin ja äänen avulla. Loiske Ensemble on tuttu vieras Lasten Lystin ohjelmistossa, viime vuonna nautittiin Zukkapaitupumbulan värikkäästä maailmasta. BabySaunassa esiintyy Riikka Siirala, joka on myös luonut esityksen ihastuttavan konseptin ja koreografian. Yhden esityksen kesto on n. 30 minuuttia.

Liput: 10 € (aikuinen ja vauva), muut 8 €.
Lippuvaraukset ennakkoon pe 14.10. klo 16.00 mennessä:
Klo 10.45 esitykseen www.lyyti.in/babysauna1045
Klo 12.00 esitykseen www.lyyti.in/babysauna1200
Lippujen lunastus paikan päältä ennen esitystä käteisellä.
Jos paikkoja jää ennakkomyynnistä jäljelle, ovimyynti alkaa puoli tuntia ennen esitystä, maksu vain käteisellä.

Esitykset ovat osa Lasten Lystin ohjelmistoa: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen, p. 014 266 4043 / 040 738 3450, maria.poikonen(at)jkl.fi

13.10.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje