Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Laulua, tanssia ja sydämellistä sluibailua Kämminkäisten kanssa

Laulua, tanssia ja sydämellistä sluibailua Kämminkäisten kanssa

Lokakuussa on Lastenteatteri Loihun vuoro viedä lapsiperheet metsäseikkailuun. Torstaina 13.10. klo 18 LeWellillä (Kammintie 4) nähdäänkin hurmaava Kämminkäiset-musiikkinäytelmä, jossa ryteikkö rämisee ja pienet pystyvät suuriin. Esityksessä lähdetään seuraamaan Malla-tytön lauantaipäivää, josta muotoutuu kuitenkin kaikkea muuta kuin tavallinen sen jälkeen, kun metsässä vastaan tulee hieman hassu ja eriskummallinen otus, kämminkäinen.

Lastenteatteri Loihu on jyväskyläläinen vuonna 2015 perustettu kiertävä lastenteatteriryhmä, jonka mottona on tehdä leikisti vakavissaan koko perheen esityksiä ja vuorovaikutteista lastenteatteria. Soveltavan teatterin, musiikin ja kasvatusalan ammattilaisten tiet ovat kohdanneet aikoinaan Viherlaakson ja Peukkulan seikkailuissa ja se näkyy ja kuuluu. Teatteri on kuin yhteinen leikki, ja Loihulaiset haluavat nähdä mahdollisuuksia ja seikkailunalkuja siellä, missä muut eivät niitä näe.

Hersyvän hauska ja valloittava Kämminkäiset onkin ennen kaikkea ylistys lapsuudelle, mielikuvittelulle ja sydämelliselle sluibailulle. Esitys on suunnattu yli 5-vuotiaille, mutta hykerryttää aivan varmasti myös aikuisia aina mummoon ja vaariin saakka.

Liput: 8 € kaupunginteatterin lippumyymälästä / alk. 9,5 € Lippupisteestä.
Jos lippuja jää ennakkomyynnistä jäljelle, ovimyynti alkaa puoli tuntia ennen esitystä. Liput 8 € ovelta vain käteisellä.

Esitys on osa Lasten Lystin ohjelmistoa: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen, p. 014 266 4043 / 040 738 3450, maria.poikonen(at)jkl.fi

11.10.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje