Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Syyslomaa viettäville nuorille ja nuorille aikuisille monipuolista tekemistä Jyväskylän Veturitalleilla

Syyslomaa viettäville nuorille ja nuorille aikuisille monipuolista tekemistä Jyväskylän Veturitalleilla

Jyväskylässä syyslomaa viettäville on tarjolla Veturitalleilla monenlaista tekemistä, katseltavaa ja kuunneltavaa. Viikon aikana on luvassa muun muassa tanssikilpailuja, pelileiri, parkouria ja suomenkielistä poprockia. Veturitallien ovet ovat muutenkin avoinna normaaliin tapaan tiistaista torstaihin klo 12 – 20 ja perjantaina klo 16 – 22.

Veturitallit on the Block –tapahtumassa lauantaina 15.10. levykirpputorin ja Call out kahakka-tanssikilpailun ohella kuullaan rapartisteja niin Jyväskylästä kuin kauempaakin. Tapahtuma alkaa klo 12.

Kaatumisen workshopissa sunnuntaina 16.10. klo 14 - 15 harjoitellaan kaatumista tanssija-akrobaatti Lauri "Laxa" Peltosen johdolla.

Kortti- tai lautapelin tekemiseen keskittyvä pelileiri 13 – 18 -vuotiaille toteutetaan 18.-20.10.2016 klo 10 - 14. Mukaan pääsee 10 osallistujaa.

Parkour Akatemian ohjaajat vierailevat tiistaina 18.10. klo 12 - 14 Veturitalleilla. Lajista kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan ohjattua parkouria ulkona. Keskiviikkona osallistujat pääsevät kokeilemaan sisäharjoittelua parkour-salille Seppälään.


Perjantaina 21.10. Kiskoklubilla esiintyy jyväskyläläinen Ajatusmyrsky-yhtye. Kiskoklubi järjestetään klo 18 – 22 –välisenä aikana.

Syysloman ohjelma ja aikataulut tarkentuvat viikon 41 aikana verkkosivuille ja Facebookiin:

http://veturitallit.jyvaskyla.fi
www.facebook.com/VeturitallitJyvaskyla/


Ennakkoilmoittautumiset parkour-kokeiluihin ja pelileirille

Parkour-ohjaus tapahtuu tiistaina Veturitalleilla ja keskiviikkona parkour-salissa Seppälässä (Ahjokatu 12). Tiistaina mukaan kannattaa ottaa säänmukainen liikuntavaatetus, sekä pitävät ja jalassa tukevat jalkineet. Ohjaus tapahtuu tiistaina ulkona. Keskiviikkona sisällä tapahtuvaan ohjaukseen mukavat sisäliikuntavaatteet ja sisäjalkineet (ei pakolliset). Sisäliikuntavaatteet eivät saa sisältää mitään terävää, kuten vetoketjuja. Ennakkoilmoittautumiset ja lisätiedot minna.arola(at)jkl.fi / puh. 050 563 1833. Ilmoittautumisen yhteydessä nimi, puhelin, ikä ja kummalle päivälle osallistuu. Mukaan mahtuu 30 nuorta/päivä.


Pelileirin paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri on ilmainen. Jyväskylän Veturitallit tarjoaa pientä evästä päivien aikana, mutta osallistuja voi ottaa myös omat eväät mukaan. Halutessaan mukanaan voi tuoda oman tietokoneen tai tabletin.Ilmoittautuminen sähköpostilla osoitteeseen miia.lyyra(a)jkl.fi. Otsikkoon ” Pelileiri, syysloma”. Viestikenttään osallistujan nimi, ikä, puhelinnumero ja sähköposti. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot Veturitallien toiminnasta:

Laura Väisänen
nuorisonohjaaja
puhelin 014 266 4239
050 522 6757 (tekstiviestit)
sähköposti: laura.h.vaisanen@jkl.fi

7.10.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje