Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Miten toivot saavasi tietoa Jyväskylän kaupungin palveluista ja päätöksenteosta

Miten toivot saavasi tietoa Jyväskylän kaupungin palveluista ja päätöksenteosta

Jyväskylän kaupunki järjestää ja tuottaa asukkailleen erilaisia palveluja, kuten päivähoitoa, perusopetusta, terveys- ja sosiaalipalveluja, kulttuuri- ja liikuntapalveluja sekä kaavoitukseen, asumiseen ja ympäristöön liittyviä palveluja. Kaupunki tiedottaa myös kaupungin valmisteilla olevista asioista ja päätöksistä.

Jyväskylän kaupunki toteuttaa lokakuussa kuntalaiskyselyn viestinnästä. Asukkailta kysytään, miten he saavat tietoja kaupungin palveluista ja päätöksenteosta tällä hetkellä ja mielipidettä siihen, miten he haluaisivat saada niitä jatkossa.

– Meitä kiinnostaa kuulla, seurataanko kaupungin asioita painetuista tai verkkolehdistä, radiosta, televisiosta, kaupungin verkkosivuilta tai sosiaalisesta mediasta vai saadaanko tietoa esitteistä ja kuntalaistilaisuuksista vai kuullaanko niistä naapureilta tai kysytään suoraan kaupungin työntekijöiltä. Vaihtoehtoja on monia ja voidaksemme suunnitella kaupungin viestintää yhä toimivammaksi, tarvitsemme asukkaiden mielipiteitä ja palautetta. Haluamme käyttää sellaisia viestintäkanavia, joita asukkaamme seuraavat. Haluamme kuulla myös, mitä mieltä asukkaat ovat kaupungin tiedotuslehdestä, koteihin neljä kertaa vuodessa jaettavasta Jyväskylä-lehdestä, toivoo kaupungin viestintäjohtaja Helinä Mäenpää.

Kysely tehdään puhelinhaastatteluna, jonka kohderyhmänä ovat Jyväskylän kaupungissa asuvat 18–74 –vuotiaat naiset ja miehet ja otoksen koko on 300. Tietoykkönen Oy toteuttaa puhelinhaastattelut lokakuun aikana ja raportti kyselystä valmistuu lokakuun loppuun mennessä.

Voit kertoa mielipiteesi myös kaupungin nettisivulla 26.10. saakka

Jos et ole puhelinhaastattelujen vastaajien joukossa, mutta haluat vaikuttaa kaupungin viestintään, voit vastata tutkimuksen kysymyksiin kaupungin internetsivulla 26.10.2016 mennessä. Mitä enemmän saadaan vastauksia ja mielipiteitä, sitä enemmän vastauksista on hyötyä kehitettäessä viestintää vastaamaan asukkaiden toiveita.

Kysymyslomake löytyy täältä

Haastattelujen ja nettivastausten tuloksista tiedotetaan marraskuun aikana sekä median välityksellä että kaupungin nettisivulla.

Lisätietoja:
Helinä Mäenpää, viestintäjohtaja, Jyväskylän kaupunki, p. 050 5487 422

4.10.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje