Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hutiklubi hauskuuttaa Lasten Lystin lokakuussa

Hutiklubi hauskuuttaa Lasten Lystin lokakuussa

Lasten Lystin lokakuu aloitetaan tanssien ja nauraen, kun Tanssiryhmä Off/Balancen Hutiklubi-esitys pysähtyy Minä tanssin! -maakuntakiertueellaan lauantaina 1.10. klo 16 Kulttuuriklubi Siperiassa (Vetu-ritallinkatu 6). Tanssijat Jukka Tarvainen ja Jaakko Nieminen toteuttavat lapsiyleisön toiveiden pohjalta nykytanssiin pohjautuvia kohtauksia, jotka takuulla kutittelevat yleisön nauruhermoja. Yksikään kiertueen esityksistä ei ole samanlainen, sillä Hutiklubilla tanssijoille saa ja pitää esittää mitä tahansa toiveita. Nähdäänkö lauantaina kenties kesäjuhlissa tanssivia karhuja vai niljakasta nenätanssia?

Jyväskyläläinen Off/Balance on kahden ammattitanssijan ja lapsuudenystävän Elina Häyrysen ja Ter-hi Kuokkasen perustama nykytanssiryhmä, joka on nopeasti noussut Keski-Suomen suurimmaksi tanssiryhmäksi ja kiinnostavaksi toimijaksi tanssin kentällä. Ryhmä tunnetaan raikkaasta ja ennakko-luulottomasta ohjelmistostaan ja Hutiklubi on oiva esimerkki ryhmän monipuolisuudesta: nykytanssia, fyysistä komiikkaa ja interaktiivista teatteri-improvisaatiota. 6-12 -vuotiaille lapsille suunnatun esityksen koreografiasta vastaa Jukka Tarvainen ja musiikin on loihtinut Lauri Kallio.

Liput 6€ kaupunginteatterin lippumyymälästä ja alkaen 7,5€ Lippupisteestä. Jos lippuja jää ennakko-myynnistä jäljelle, ovimyynti alkaa puoli tuntia ennen esitystä. Liput 6€ ovelta vain käteisellä.

Hutiklubi on Keski-Suomen Tanssin Keskuksen tuottaman Minä tanssin! -kiertueen Jyväskylän esitys ja toteutettu yhteistyössä Lasten Lystin kanssa.
Lasten Lystin ohjelmisto: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen, p. 014 266 4043 / 040 738 3450, maria.poikonen(at)jkl.fi

30.9.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje