Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Keski-Suomessa valmistellaan hankehakemusta lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutosohjelmaan – hankekumppanuudesta kiinnostuneita toimijoita ja kuntalaisia kutsutaan infotilaisuuteen 5.10.2016

Keski-Suomessa valmistellaan hankehakemusta lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutosohjelmaan – hankekumppanuudesta kiinnostuneita toimijoita ja kuntalaisia kutsutaan infotilaisuuteen 5.10.2016

Keski-Suomessa valmistellaan hallituksen kärkihankkeen lapsi- ja perhepalveluiden (LAPE) muutosohjelman mukaista hankehakemusta.

Hakukonsortio-info 5.10.2016 Jyväskylässä

Keskisuomalaiset kunnat, yritykset, palveluntuottajat, järjestöt, seurakunnat, asukkaat sekä muut toimijat, jotka ovat kiinnostuneita hankeyhteistyöstä ja olemaan mukana Keski-Suomen hakukonsortiossa, ovat tervetulleita hakukonsortio-infoon 5.10. klo 12–14 Sokos Hotel Alexandran juhlasaliin, osoitteeseen Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä.

Hakukonsortio-infossa kerrotaan lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmasta, Keski-Suomen hankehakemuksen painopisteistä sekä hakemuksen valmistelun etenemistä. Hankehakemus tulee jättää 4.11.2016 mennessä. Hankehakemuksen kommentoinnille ja lapsi- ja perhepalveluiden kehittämisehdotuksille tullaan avaamaan myös kanava Ota Kantaa.fi-sivuille, jossa kaikki palvelujen kehittämisestä kiinnostuneet voivat kertoa mielipiteensä ja kehittämisehdotuksensa. Kanavan avaamisesta tiedotetaan erikseen.

Lapsi- ja perhepalveluita uudistetaan valtakunnallisella muutosohjelmalla ja Keski-Suomessa valmistellaan maakunnallista, monitoimijaista hanketta, jonka tavoitteena on lapsi- ja perhelähtöiset, yhteensovitetut, oikea-aikaiset ja tarpeenmukaiset palvelut.

Keski-Suomen hankehakemuksen painopisteiksi on valittu matalankynnyksen palvelujen kehittäminen: perhekeskustoimintamalli, ja varhaiskasvatus, koulu ja oppilaitos lapsen ja nuoren hyvinvoinnin tukena sekä, erityis- ja vaativimman tason palveluiden kehittäminen. Hankehakemusta valmistelee Keski-Suomen SOTE 2020.

http://www.jyvaskyla.fi/sote2020/lapsiperheet

Hakujulistus ja muu valtionavustuksiin liittyvä aineisto löytyy linkistä:
http://stm.fi/lapsi-ja-perhepalvelut/valtionavustukset


Lisätietoja:
Hanketyöntekijä Petri Oinonen, p. 050 412 4028, sähköposti petri.oinonen@jkl.fi

28.9.2016Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje