Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 11.10.2016

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 11.10.2016

Raadin ensimmäinen alueellinen kokous järjestetään Huhtasuon päiväkodissa

Varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 11.10. klo 18 Huhtasuon päiväkodissa. Raadin kokouskäytänteitä on uudistettu ja 11.10. pidettävä kokous on ensimmäinen raadin ja alueen asiakasperheiden yhteinen tapaaminen. Illan teemana on monikulttuurisuus Jyväskylän varhaiskasvatuksessa. Alueen varhaiskasvatuksen työntekijöiden ja vanhempien kanssa tutustutaan monikulttuurisen varhaiskasvatuksen sisältöihin, toimintaympäristöön ja toteuttamiseen. Jatkossa joka toinen raadin kokous järjestetään alueellisena tapaamisena. Seuraava alueellinen asiakasraati järjestetään joulukuussa Väinölän päiväkodin alueella.

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön.

Päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 10.10. mennessä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati/yhteydenotto. Monikulttuuriseen varhaiskasvatukseen liittyvät kysymykset käsitellään 11.10. tapaamisessa ja mahdolliset muut kysymykset siirtyvät raadin marraskuun kokoukseen.

Jyväskylän varhaiskasvatuksen nettisivulta löytyvät raadin aikaisempien kokousten muistiot www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746

27.9.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje