Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin lastensuojelun palvelut mukana valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä Jyväskylässä 27.–28.9.

Jyväskylän kaupungin lastensuojelun palvelut mukana valtakunnallisilla lastensuojelupäivillä Jyväskylässä 27.–28.9.

Kato mua, kuvaaja: Pia LiukkonenValtakunnalliset lastensuojelupäivät pidetään tänä vuonna Jyväskylän Paviljongissa 27.–28.9. Päivien teemana on Kato mua - arvokas lapsuus! Jyväskylän kaupunki on ollut vahvasti mukana tapahtuman järjestelyissä ja esittelee päivien aikana omia lastensuojelun palveluitaan seminaari vierailukohteena sekä näyttelyosastolla. Lastensuojelupäivien pääjärjestäjä on Lastensuojelun Keskusliitto.

Mattilan perhetukikoti ja Hovilan nuorisokoti vierailukohteina

Mattilan perhetukikoti ja Hovilan nuorisokoti avaavat ovensa lastensuojelupäivien osallistujille tutustumiskohteena. Mattilan perhetukikoti tarjoaa monipuolista lastensuojelun palvelua lapsille ja lapsiperheille. Mattilan palveluihin kuuluu kriisi- ja vastaanottokoti 0-12-vuotiaille lapsille, lyhytaikainen perhehoito lapsille, lapsiperheiden tuettua asumista sekä uusimpana palveluna perheille suunnattu päiväkuntoutus Paatti. Mattilan perhetukikodin kaikkiin palveluihin ohjaudutaan lastensuojelun sosiaalityön kautta.

Hovilan nuorisokodissa on 10 paikkaa kahdella osastolla. Hovila vastaa vaativaan lastensuojelun laitoshuollon tarpeeseen ja Hovilan erityispiirteenä on erityisen vahvan tuen yksikkö.

Lastensuojelupäivien näyttelyosastolla esittäytyy koko lastensuojelupalvelut avopalveluista sijaishuoltoon.

– Olemme erittäin iloisia, että valtakunnalliset päivät järjestetään tänä vuonna Jyväskylässä ja teema nostaa keskiöön lapsen ja lapsen osallisuuden. Päivien aikana saamme myös esitellä kehittämiämme lastensuojelun palveluita ja uusia toimintamalleja, iloitsevat palvelujohtaja Ulla Kuittu ja palvelupäällikkö Anne Seppälä.


Lisätietoja:

palvelujohtaja Ulla Kuittu, p. 014 266 3340
palvelupäällikkö Anne Seppälä, p. 014 266 3447
Mattilan perhetukikodin Pia Liukkonen, p. 014 266 3531
Hovilan nuorisokodin johtaja Tomi Otsala, p. 014 266 4815

Lastensuojelun Keskusliitto
Koulutussuunnittelija Tuuli Valo, p. 050 572 1089
Viestintäpäällikkö Juuli Hurskainen, p. 050 3533 480

26.9.2016Tuija Ijäs

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje