Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vietnamilaista eksotiikkaa ja erhun säveliä esitellään Jyväskylä Sinfonian konsertissa 5.10.

Vietnamilaista eksotiikkaa ja erhun säveliä esitellään Jyväskylä Sinfonian konsertissa 5.10.


Jyväskylä Sinfonian syksyn eksoottisin konsertti kuullaan keskiviikkona 5.10., kun vieraaksi saapuu vietnamilainen kaksikko – kapellimestari Le Fi Fi sekä erhunsoittaja Nguyen The Dan. Illan solistisoitin erhu on kaksikielistä viulua muistuttava aasialainen kansansoitin. Nguyen Thieu Hoan säveltämä konsertto erhulle ja sinfoniaorkesterille yhdistää vietnamilaista kansanmusiikkia ja orkesterisoitinten mahdollisuuksia mielenkiintoisella tavalla. Kaksi muuta erhuteosta ovat solistin itsensä säveltämiä.

Itämaisia rytmejä on luvassa myös Dang Hong Anhin säveltämässä konsertin avausteoksessa Capriccio Tay Nguyen jousiorkesterille. Aasialaisen musiikin vastapainona kuullaan Ludwig van Beethovenin ensimmäinen sinfonia, jossa on selkeitä vaikutteita Haydnilta ja Mozartilta. Konsertti alkaa Jyväskylän teatteritalossa klo 19.

Lue lisää konsertista
Kuvapankki

Liput:
26 / 24 / 12 €, K-Plussakortilla 23,40 / 21,60 / 10,80 € teatterin lippumyymälästä;
28,50 / 26,50 / 14,50 € (hinnat sisältävät palvelumaksut) Lippupisteestä

Lisätiedot:
Viestintä- ja markkinointipäällikkö Jenni Hakola
p. 014 266 4167
jenni.hakola[at]jkl.fi

23.9.2016Jenni Hakola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje