Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Koko perheen Loistodisko sytyttää Lutakon tanssilattian hehkuun 24.9.

Koko perheen Loistodisko sytyttää Lutakon tanssilattian hehkuun 24.9.

Loistodisko on koko perheen oma tanssihetki, jossa nautitaan musiikin, valon ja tanssin riemuista. Valon kaupunki -tapahtuman ja Lasten Lystin yhteistyössä toteuttama hohtava Loistodisko hurvitellaan lauantaina 24.9. klo 12–15 Tanssisali Lutakossa (Lutakonaukio 3).

Tanssilattialla jokainen osallistuja voi näyttää omat parhaat muuvit, oppia kaverilta uusia ja pitää hauskaa. Tärkeintä on liikkua, leikkiä ja saada hiki pintaan. Tanssikaveriksi voi pyytää vaikka äidin, isän, mummon tai naapurin, sillä tässä diskossa ei ole ikärajaa. DJ vastaa hyvästä tunnelmasta, jokainen jorailija saa asiaankuuluvat uv-kasvomaalaukset ja lisää valoleluja on mahdollista ostaa paikan päältä.

Tanssikansan energiatasosta huolehtii Osuuskunta Globaattori, jonka Loisto Caféssa voi käydä herkuttelemassa poppareilla, pillimehulla ja muilla suosikeilla. Loisto Caféssa on mahdollista maksaa sekä käteisellä että kortilla.

Liput Loistodiskoon 4€ ovelta, vain käteisellä.

Loistodisko kuuluu sekä Lasten Lystin että Valon kaupunki -tapahtuman ohjelmaan:
http://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset
http://valonkaupunki.jyvaskyla.fi/tapahtumat/2016

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen, p. 014 266 4043 / 040 738 3450, maria.poikonen[at]jkl.fi

21.9.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje