Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Haluatko vaikuttaa Jyväskylän liikuntasuunnitelmaan? Mahdollisuutesi tulee NYT

Haluatko vaikuttaa Jyväskylän liikuntasuunnitelmaan? Mahdollisuutesi tulee NYT

Jyväskyläläisillä on 3.10.2016 saakka tilaisuus antaa palautetta kaupungin uuden liikuntasuunnitelman luonnoksesta. Näkemyksiä toivotaan asukkailta, järjestöiltä ja yhdistyksiltä. Palautekanava on auki keskiviikosta 21.9.2016 lähtien otakantaa.fi-palvelussa.

Liikuntasuunnitelmassa määritellään Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen lähivuosien kehittämiskohteet ja -tavoitteet. Suunnitelma tehdään ennen kaikkea Jyväskylän asukkaille, jotta heillä olisi mahdollisuus muodostaa selkeä näkemys kotikaupunkinsa liikuntapalvelujen tilasta. Lisäksi suunnitelma tulee toimimaan viranhaltijoiden ja päätöksentekijöiden työskentelyä tukevana asiakirjana.
Palautekysymykset koskevat liikuntasuunnitelman rakennetta, luettavuutta ja suunnitelmassa käsiteltyjen aiheiden tärkeyttä ja merkittävyyttä. Liikuntasuunnitelman tämän hetkistä luonnosta muokataan annettujen palautteiden perusteella ennen sen luovuttamista päätöksentekijöille.

Liikuntasuunnitelman luonnos on luettavissa liikuntapalvelujen liikuntasuunnitelma-sivulta. Samalta sivulta löytyy myös linkki palautekanavana toimivaan otakantaa.fi-palveluun, johon liikuntasuunnitelmasta on avattu palautekysely. Otakantaa.fi-palvelu on oikeusministeriön tuottama ja ylläpitämä, eikä se edellytä rekisteröitymistä, joten kommentointi on mahdollista kenelle tahansa.
Palautteen keräämisen jälkeen liikuntasuunnitelman luonnos esitellään kulttuuri- ja liikuntalautakunnan iltakoulussa 19.10., minkä jälkeen suunnitelma etenee päätöksentekoon kulttuuri- ja liikuntalautakunnan kokoukseen 30.11.

Liikuntasuunnitelman valmistelua johtaneen ohjausryhmän kokoonpano:

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan puheenjohtaja Antti Saleva (ohjausryhmän puheenjohtaja)
Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan jäsen Anneli Puskala
Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan varajäsen Caius Forsberg
Liikuntakasvatuksen laitoksen johtaja Kalervo Ilmanen
Palvelujohtaja Ari Karimäki
Liikuntajohtaja Pekka Sihvonen
Suunnittelupäällikkö Eeva Simula
Liikuntasuunnittelija Henri Nyholm

Lisätiedot:
Liikuntasuunnittelija Henri Nyholm p. 014 266 4308, henri.nyholm[at]jkl.fi

21.9.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje