Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Villiä visiointia Jyväskylän keskustan ratapihalle

Villiä visiointia Jyväskylän keskustan ratapihalla

IFHP_kesäkoulu-näyttely_2016

Kansainvälisen kaupunkisuunnittelun kesäkoulun lopputöiden näyttely Jyväskylän kaupungin pääkirjaston ala-aulassa 19. - 24.9.2016.

Kansainvälinen kaupunkisuunnittelun kesäkoulu (IFHP) järjestettiin Jyväskylässä 11.–19.8.2016. Kesäkoulussa eri puolilta maailmaa Suomeen saapuneet, arkkitehtuurista ja yhdyskuntasuunnittelusta kiinnostuneet, osallistujat tutustuivat Jyväskylän kaupunkisuunnitteluun luennoin ja tutustumisretkin.

Tänä vuonna kesäkoulun kokoavana teemana oli Inclusive Urbanism, jolla tarkoitetaan muun muassa joustavien ja monipuolisten kaupunkiympäristöjen suunnittelua sekä erilaisten käyttäjien huomiointia. Teeman pohjalta kesäkoululaisjoukon tehtävänä oli ideoida ratapihan alueen tulevaisuutta korostaen keskustan ja Lutakon välistä yhteyttä. Näyttelyssä ovat esillä Jyväskylän kesäkoulun työryhmien lopputyöt, joissa kaikissa Jyväskylän keskustan ja ratapiha-alueen kehittämistä on lähestytty erilaisin visioin.

Lopputyöt ovat myös esillä kesäkoulun omalla sivulla.

20.9.2016Ilona Hokkanen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje