Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Osallistu Jyväskylän nuorisovaltuuston #Siistii-kampanjaan

Osallistu Jyväskylän nuorisovaltuuston #Siistii-kampanjaan

Jyväskylän nuorisovaltuuston toimintavuoden 2015-2016 yhdeksi kärkihankkeeksi nimettiin ilkivallan vähentämiseen tähtäävät toimenpiteet. Nuorista koottu ryhmä on nyt luonut #Siistii –kampanjan, jonka avulla halutaan lisätä tietoisuutta ja vaikuttaa nuorten asenteisiin ilkivallan vähentämiseksi. Tavoitteena on, että ilkivallan korjaukseen ja siivoamiseen käytetty raha voitaisiin käyttää johonkin muuhun tarkoitukseen. Nuoret ovat saaneet apua ammattilaisilta nettisivujen tekoon ja projektin toteuttamiseen.

#Siistii-kampanjan etenemistä voi seurata Instagramissa nimellä @siistii ja Facebookissa hakusanalla ”siistii”. Kampanjaa vauhditetaan kilpailulla, jossa osallistujia pyydetään ottamaan itsestään kuva #siistii –logon kanssa ja lataamaan kuva Instragramiin tai Facebookiin 30.10. mennessä. Lisätietoja kilpailusta, osallistumisesta ja palkinnoista löytyy osoitteesta www.jyvaskyla.fi/siistii.

Koulujen ja nuorisotilojen edustajat uuteen nuorisovaltuustoon 23.9. mennessä

Jyväskylän uusi nuorisovaltuusto valitaan Huippukokouksessa perjantaina 30.9. Koulujen ja nuorisotilojen tulee valita oma edustajansa nuorisovaltuustoon 23.9. mennessä ja ilmoittaa tiedot osoitteeseen nuva@jkl.fi. Huippukokouksessa 30.9. voi vielä kuka tahansa 13-20-vuotias jyväskyläläinen nuori asettua ehdolle, sillä viisi nuorisovaikuttamisesta kiinnostunutta nuorta valitaan kokouksessa nuorisovaltuustoon vapailta paikoilta.

Nuorisovaltuusto tarjoaa 45 jyväskyläläiselle 13-20-vuotiaalle nuorelle eturivin paikan vaikuttaa nuoria koskeviin asioihin. Toiminnalla lisätään ja parannetaan nuorten osallisuus- ja vaikuttamismahdollisuuksia, huolehditaan että nuoria kuullaan heitä koskevissa asioissa ja toimitaan sanansaattajana nuorten ja päättäjien välillä.

Lisätietoja:
varapuheenjohtaja Emilia Gråsten, nuorisovaltuusto, p. 014 266 4240
tiedottaja Joni Rossi, nuorisovaltuusto, p. 014 266 7515
koordinaattori - osallisuuskasvatus Eeva Mäntylä, nuorisopalvelut, p. 014 266 4230
#Siistii-kampanja: nuorisovaltuutettu Jonna Könkkölä, jonna.konkkola@hotmail.com
www.jyvaskyla.fi/nuva


19.9.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje