Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Waltti-matkakorttien nettilatausongelma jatkunee 19.9. saakka

Waltti-matkakorttien nettilatausongelma jatkunee 19.9. saakka

Waltti-matkakorteille tehtäviä nettiostoksia haittaa edelleen viikonvaihteen 9.-11.9. palvelinongelma. Valtakunnallisessa Waltti-nettipalvelussa ladatut kortit aktivoituvat autoissa, mutta autojen kortinlukulaitteilta lähtevät kuittausviestit eivät ole tavoittaneet taustajärjestelmiä 12.9. alkaneen viikon aikana.

Palveluntuottaja on havainnut vian, korjannut sen ja käynnistänyt palvelimet uudestaan torstai-iltana 15.9. Viikon aikana tulleet 32 000 valtakunnallista nettilataustapahtumaa ovat kuitenkin jonossa, jota puretaan parhaillaan taustajärjestelmään. Jonon purkamisen arvellaan olevan ohi maanantaiaamuun 19.9. mennessä.

Joillakin asiakkailla nettilataustapahtumien meneillään oleva purku haittaa myös uusien korttilatausten tekemistä Waltti-nettipalvelussa https://nettilataukset.waltti.fi. Tällöin nettilatauspalvelussa toimintopainikkeet näkyvät ei-aktiivisina eli harmaina. Jos näkymä on normaali ja painikkeet toimivat, nettilataus onnistuu normaalisti.

Nettilatausten rekisteröinnin vika haittaa myös asiakaspalvelupisteessä tehtäviä kadonneiden korttien korvaustoimenpiteitä, niitäkin päästään tekemään maanantaista 19.9 lähtien.

Lisätiedot: kuljetussuunnittelija Toni Tamminiemi, p. 014 26 64021, toni.tamminiemi[at]jkl.fi

16.9.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje