Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Teatteritiistaissa 20.9. keskustelua työ- ja elinkeinorakenteen muutoksesta

Ansa-musikaalin teemat kehyksenä teatteritiistaille

Jyväskylän kaupunginteatterin Teatteritiistai järjestetään jälleen 20.9. klo 19 alkaen. Tuolloin kehyksen illan alustukselle ja keskustelulle muodostaa yksi Sirkku Peltolan kirjoittaman Ansa-musikaalin teemoista. Esitys on pisteliään koominen kuvaus siitä, miten suomalaista elintarviketeollisuutta ajetaan elvytysyrityksistä huolimatta alas globalisaation nimissä, ja mikä on pienen ihmisen osa myllerryksen keskellä. Sanoma musikaalin kepeyden alla on vahva ja ajankohtainen.

Suomessa, kuten koko läntisessä Euroopassa, on käynnissä suuri työ- ja elinkeinorakenteiden muutos. Tähän liittyen Teatteritiistaissa alustajana vierailee Keski-Suomen liiton kehittämisjohtaja Hannu Korhonen, joka avaa muutosta maakunnallisella tasolla: miten rakennemuutos näkyy Keski-Suomen alueella ja millaiselta näyttää Keski-Suomen tulevaisuus muutoksen myötä. – Iloitsen suuresti, että saamme vahvan asiantuntijakatsauksen Keski-Suomen tilanteeseen tästä näkökulmasta. Yksi teatterin yleisötyön tehtävä on ylläpitää keskustelua merkityksellisistä ja ajankohtaisista aiheista, ja sitä tämä on mitä suurimmassa määrin, yleisötyöstä vastaava teatterikuraattori Antti Niskanen kertoo.

Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy. Teatteriravintola on auki, joten samalla on mainio tilaisuus nautiskella iltakahvit.

Lisätietoja
teatterikuraattori Antti Niskanen, (014) 266 1925, 050 413 8027


http://www.jyvaskyla.fi/kaupunginteatteri/naytelmat/ohjelmisto/ansa

16.9.2016Sirkka Helke

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje