Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kaksi taiteilijatapaamista viikonloppuna Galleria Ratamossa

Kaksi taiteilijatapaamista viikonloppuna Galleria Ratamossa

TAITEILIJATAPAAMINEN KASPAR RUOFFIN KANSSA
La 17.9. klo 15 vapaa pääsy
yhteistyössä Sveitsin Ystävät Suomessa ry:n kanssa

Vesi ja valon heijastukset ovat Kaspar Ruoffin perusteemoja. Teokset ovat syntyneet keväi-sestä jäiden lähdöstä, kesän elävistä aaltomuodostelmista ja taas alkutalven jähmettämästä veden pinnasta. Luonnon rytminen kiertokulku muodostaa sveitsiläis-suomalaisen taiteilijan kokeellisen valokuvauksen ytimen. Hänen kuvansa kertovat mystisestä rauhasta ja valon uskomattomista ulottuvuuksista.

Kaspar Ruoffin näyttely Veden valossa nähtävillä Galleria Ratamossa 18.9. asti
lisää näyttelystä


PAKURITEETÄ TAITEILIJAN KANSSA – ISLA PEURA
Su 18.9. klo 17-18

Isla Peura on jyväskyläläinen taiteilija ja tarinankertoja. Sunnuntaina on mahdollisuus tulla kuuntelemaan kun taiteilija kertoo syvemmin näyttelyn teemoista, metsästä ja kulttuurimme luontosuhteesta. Tarjolla metsäisiä herkkuja ja pakuriteetä. Olet lämpimästi tervetullut!

Peitossa on valokuvista ja äänestä koostuva installaatio, jonka luomisessa ovat olleet mukana mm. puiden rungot, kivet, vesi ja tuuli. Äänimaisema on luotu peurannahasta tehdyllä rummulla. Teos on esillä samanaikaisesti Galleria Ratamon Kirjastogalleriassa sekä Vaasassa Kulttuurigalleria & Kehys 3:ssa.
lisää näyttelystä

Linkki lehtijuttuun Kirjastogallerian näyttelystä: http://www.ksml.fi/kulttuuri/Isla-Peura-on-kuvissaan-metsänpeitossa-sulassa-sovussa/83377
Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/183410885421000/

www.luonnonvalo.fi
www.facebook.com/islapeuraphotography

14.9.2016Anna-Leena Pesonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje