Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ongelmia Waltti-matkakorttien nettilatausten tiedonsiirrossa

Ongelmia Waltti-matkakorttien nettilatausten tiedonsiirrossa

Joukkoliikenteen järjestäjä sai maanantai-aamuna 12.9. tiedon ongelmista, jotka liittyivät Waltti-matkakorteille nettipalvelussa https://nettilataukset.waltti.fi viikonvaihteessa 9.–11.9. tehtyjen lipputuotelatausten aktivointiin. Viikonloppuna asiakkaiden Waltti-matkakorteille lataamat kausiliput tai arvo eivät näkyneet lainkaan Linkkien kortinlukulaitteilla.

Syyksi selvisi ulkopuolisen palvelutuottajan palvelimella ollut tiedonsiirto-ongelma, joka saatiin nopeasti korjattua. Vaikka yhteydet ovat nyt kunnossa, vika voi näkyä nettilatausten aktivointiongelmina vielä pahimmillaan parin päivän ajan. Viivästykset johtuvat koko viikonlopun aikaisen tietomäärän siirtämisestä Linkkien kortinlukulaitteille maanantaipäivän aikana sekä maanantain ja tiistain välisenä yönä. Linkeissä ei ole online-tietoliikenneyhteyksiä, siksi tietojen päivittäminen kaikkien autojen kortinlukijoille kestää aikansa.

Mikäli haluaa viikonvaihteessa ja alkuviikosta tekemänsä nettilatauksen mahdollisimman nopeasti käyttöön, asia hoituu myös Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7, kauppakeskus Forum) sekä Jyväskylän Sokoksen lipunmyynnissä. Linkki-palvelupisteeseen voi olla yhteydessä myös nettilatausten aktivointivian aiheuttamissa ongelmatilanteissa.

Lisätiedot: kuljetussuunnittelija Toni Tamminiemi, p. 014 26 64021, toni.tamminiemi[at]jkl.fi

12.9.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje