Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Liikkuvalla satutunnilla mennään ympäri ämpäri Jyväskylän pääkirjastoa 12.9. ja 19.9.

Liikkuvalla satutunnilla mennään ympäri ämpäri Jyväskylän pääkirjastoa 12.9. ja 19.9.

Jyväskylän pääkirjastossa järjestetään kahtena peräkkäisenä maanantaina liikkuvat satutunnit 12.9. ja 19.9. kello 18.00. Satutunnin aikana lasten kanssa tehdään matka, jonka aikana tutustaan lapsentasoisesti erilaisiin liikkumisvälineisiin. Katsotaan, miten pyörä kulkee, kuinka Linkissä matkataan ja millaisia vaikutuksia erilaisilla valinnoilla on meitä ympäröivään maailmaan.

Satutunnilla lapset saavat myös hieman vaikuttaa tarinan kulkuun. Samalla pääsee kurkistamaan kirjaston hyllyjen väliin uudesta näkökulmasta. Osallistujat saavat myös mukaansa aiheeseen liittyviä tehtäviä. Satutunnit ovat samansisältöisiä ja ne ovat lapsia osallistavia. Tunnit ovat suunnattu 3–7-vuotiaille, mutta myös vanhemmat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Lapsen huoltajan on oltava mukana. Satutunnit alkavat lasten- ja nuortenosaston satuhuone Peukaloisesta (2. krs).

Liikkuvat satutunnit ovat osa Euroopan Liikkujan viikkoa, jota vietetään vuosittain 16.–22.9.

Lisätietoja:
Anna Sarkkinen, koordinaattori, JAPA ry, p. 040 593 8541, anna.sarkkinen[at]jkl.fi
Hanna-Leena Majuri-Jantunen, erikoiskirjastonhoitaja, Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto, p. 014 266 4114, hanna-leena.majuri-jantunen[at].jkl.fi

https://www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto/
http://www.jyvaskyla.fi/kirjasto

9.9.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje