Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kankaanpuiston ja Kankaanrannan sillan suunnittelukilpailun kilpailuehdotukset esillä

Kankaanpuiston ja Kankaanrannan sillan suunnittelukilpailun kilpailuehdotukset esillä

Jyväskylän Kankaanpuiston ja Kankaanrannan sillan suunnittelukilpailuun osallistuvien työryhmien ehdotukset ovat saapuneet, ja palkintolautakunta on käynnistänyt työskentelynsä. Myös asukkaiden näkemyksiä kilpailuehdotuksista kerätään kyselyn avulla. Kysely on auki 9.–21.9.2016 osoitteessa https://maptionnaire.com/fi/1558. Asukkaiden näkemyksistä tehdään kooste, joka toimitetaan palkintolautakunnalle.

Kankaanpuisto on noin viiden hehtaarin kokoinen kehämäinen puistoalue, joka rakentuu Kankaalle vaiheittain. Kankaanrannan silta on uusi Tourujoen ylittävä kevyen liikenteen silta, jota kautta kulkee pyöräilybaana keskustasta Seppälänkankaalle.

Alueen toteutukseen etsitään toimivia ja laadukkaita ratkaisuja kutsukilpailun avulla. Suunnittelukilpailu käynnistyi toukokuussa, ja kilpailuaika päättyi 31.8.2016.

Suunnittelukilpailussa on mukana neljä yritystä, WSP Finland Oy, Maisema-arkkitehtitoimisto Näkymä Oy, LOCI maisema-arkkitehdit Oy ja Maisema-arkkitehtitoimisto Maanlumo Oy. Työryhmissä on sekä maisema-arkkitehtuurin, siltasuunnittelun että geoteknisen osaamisen asiantuntijoita.


Lisätietoja: kaavasuunnittelija Paula Tuomi, p. 014 266 5059, paula.tuomi[at]jkl.fi

9.9.2016Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje