Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän kaupungin GameONjkl-pelitoiminta jatkuu syksyllä nuorille

Jyväskylän kaupungin GameONjkl-pelitoiminta jatkuu syksyllä nuorille

Nuorille suunnattu GameONjkl-pelitoiminta jatkuu syksyllä 2016. Viime vuonna alkunsa saaneessa hankkeessa toteutetaan peleihin liittyvää tekemistä Jyväskylän kaupungin nuorisotiloilla. Toiminta on ilmaista ja tarkoitettu 13 – 29 -vuotiaille nuorille. Kuluvan vuoden aikana järjestetään pelitapahtumia, turnauksia, työpajoja ja seminaareja.

Koko perheelle tarkoitettu PLAYHARD II –tapahtuma järjestetään torstaina 15.9. klo 16 – 20. Ohjelmistossa on konsoleilla pelaamista sekä lautapeleihin tutustumista. Illan teemana ovat lautapelit. Paikan päällä voi tutustua lautapelien salaisiin maailmoihin. Yhteistyökumppanina toimii Fantasiapelit-yritys. Alle 13-vuotiaiden toivotaan saapuvan paikalle vanhemman kanssa.

Työpajoja pelien tekemisestä

Syksyllä järjestetään useita työpajoja, joiden aiheina ovat pelisuunnittelu ja Minecraft. Pajoihin ilmoittautuminen on paraikaa käynnissä. Syyslomalla järjestetään myös pelisuunnitteluleiri, johon ilmoittautuminen alkaa syyskuussa.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot muusta toiminnasta: http://veturitallit.jyvaskyla.fi/toiminta/gameonjkl

GameONjkl on pelikasvatushanke, jonka rahoittajana toimii Opetus- ja kulttuuriministeriö. Hankkeen päätoteuttaja on Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja:

Miia Lyyra
projektityöntekijä
Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut
miia.lyyra(a)jkl.fi
p. 014 266 8686 tai 050 311 9894

8.9.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje