Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Nuorten Jyväskylä hakee omaa ilmettään logokilpailulla

Nuorten Jyväskylä hakee omaa ilmettään logokilpailulla

Jyväskylän nuorisopalveluiden Nuorten Jyväskylä –hanke on käynnistänyt logonsuunnittelukilpailun kaikille alle 30-vuotiaille. Kilpailuaikaa on 27.9.2016 saakka. Kisan myötä halutaan nostaa esiin nuorten ja nuorten aikuisten osaamista. Samalla tavoitteena on saada uudistuville nuorten tieto- ja neuvontapalveluille käyttöön nykyaikainen logo ja tuore ilme.

Voittajalogon suunnittelija palkitaan 100 € arvoisella lahjakortilla ja valinnan tekee nuorisopalveluiden henkilöstöstä koottu raati viikon 41 loppuun mennessä.

Kilpailuun osallistuvassa logossa tulee lukea ”Nuorten Jyväskylä”, mutta muutoin suunnittelun osalta on lupa laittaa luovuus valloilleen. Yksi henkilö voi osallistua kilpailuun maksimissaan kolmella eri logoehdotuksella.

Logokilpailun tarkemmat säännöt ja ohjeet ovat luettavissa osoitteessa http://nuorten.jyvaskyla.fi/ajankohtaista

Tietoa ja neuvontaa nuorille - Nuorten Jyväskylä

Nuorten Jyväskylä tarjoaa ajantasaista ja ajankohtaista tietoa ja neuvontaa nuorille sekä verkossa että kasvokkain. Vastaavanlaista palvelua nuorille tarjonneiden NuortenLaturin ja OhjausLaturin toiminnot jatkavat yhtenä Nuorten Jyväskylä –kokonaisuutena uuden nimen alla. Uudistuksen myötä halutaan tehdä nuorille suunnatun tiedon löytämisestä helpompaa ja selkeämpää.

Nuorten tieto- ja neuvontatyö on ennaltaehkäisevää nuorisotyötä, jonka pääasiallisena tehtävänä on tarjota ammattitaitoista tietoa, ohjausta ja neuvontaa erilaisissa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä ja tilanteissa.

Lisätiedot:

Rita Jäppinen
projektityöntekijä
050 320 5933
rita.jappinen@jkl.fi

8.9.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje