Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän AaltoAlvarin kesällä parannettu turvallisuusvalvonta osoittanut tehonsa

Jyväskylän AaltoAlvarin kesällä parannettu turvallisuusvalvonta osoittanut tehonsa

Jyväskylän kaupungin vesiliikuntakeskus AaltoAlvarissa parannettiin hallin turvallisuutta kesän remonttien yhteydessä uusimalla hallin kameravalvontaa. Uusittu kameravalvonta on osoittanut toimivuutensa ja samalla paljastanut hallissa syksyn aikana valitettavasti myös muutamia tapauksia, joissa on havaittu asiakkaiden epäasiallista käytöstä. Epäasialliseen käytökseen on puututtu välittömästi ja havainnoista on ilmoitettu poliisille, joka tiedotti tutkinnasta tänään. Henkilökunta on toiminut tilanteissa esimerkillisesti ja ohjeistuksen mukaisesti hallin toiminnan häiriintymättä. Teot itsessään eivät ole kohdistuneet muihin asiakkaisiin.

Vastaavien tapausten estämiseksi henkilökunta on ohjeistettu puuttumaan havaittuun häiriökäyttäytymiseen välittömästi ja matalalla kynnyksellä. Toimintaohjeet on käyty läpi myös poliisin kanssa.

- Syksyn tapaukset havaittiin hallin parantuneen turvallisuusvalvonnan ansiosta, ja ovat valitettavia poikkeustapauksia. Välitön puuttuminen tällaisiinkin tapauksiin kuitenkin osoittaa, että hallin ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolta asiakkaiden turvallisuudesta ja viihtyisyydestä tilanteessa kuin tilanteessa, kommentoi vuoden uimahalliksi 2016 viime kuussa valitun Jyväskylän AaltoAlvarin palveluesimies Esa Naukkarinen.

Lisätietoja: Jyväskylän kaupungin uimahallien palveluesimies Esa Naukkarisen p. 014 266 4307

8.9.2016Antti Laukkarinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje