Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Palkittu tietokirjailija ja tunnettu luontoharrastaja Lasse J. Laine Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraana lasten ja nuorten TIETOKIRJA.FI-päivänä 9.9.

Palkittu tietokirjailija ja tunnettu luontoharrastaja Lasse J. Laine Jyväskylän pääkirjaston kirjailijavieraana lasten ja nuorten TIETOKIRJA.FI-päivänä 9.9.

Nyt kaikki Suomen luonnosta, retkeilystä ja linnuista kiinnostuneet kuulolla! Jyväskylän pääkirjastoon saapuu tietokirjailija ja lintuasiantuntija Lasse J. Laine perjantaina 9.9. kello 11.00. Laine on myös biologi ja toimittaja sekä erittäin ahkera retkeily- ja luontoharrastaja. Hän on nähnyt noin puolet maapallon lintulajeista ja toiminut oppaana kymmenillä luontomatkoilla ympäri maailmaa.

Yhteistyössä Iiris Kalliolan kanssa Laine on kirjoittanut lapsille ja nuorille suunnatut kirjat Suomen lasten luontokirja (2013 Otava) sekä Suomen lasten retkeilyopas (2014 Otava). Laineen teoksiin lukeutuvat myös Suomen linnut – Tunnistusopas (2015 Otava) sekä Suomen luonto - Tunnistusopas (2010 Otava).

Laineen vierailu liittyy lasten ja nuorten TIETOKIRJA.FI-päivään, jolloin kaksikymmentä lasten ja nuorten tietokirjailijaa vierailee kirjastoissa kertomassa teoksistaan ja työstään ympäri Suomea. Vierailujen ideana on lukea, kertoa ja keskustella kirjailijan kirjoittamista lasten ja nuorten tietokirjoista yleisön kanssa.

Nyt on siis oivallinen tilaisuus kysyä kokeneelta luontoharrastajalta Suomen luonnosta, linnuista tai vaikkapa retkeilystä Suomen luonnossa. Kirjailijavierailu järjestetään Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa (Vapaudenk. 39–41). Tilaisuus kestää noin tunnin.
Kirjailijavierailulle on vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja:
Hanna-Leena Majuri-Jantunen, erikoiskirjastonhoitaja, lasten- ja nuortenosasto
Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
p. 014 266 4114, hanna-leena.majuri-jantunen[at]jkl.fi

https://www.facebook.com/jyvaskylankaupunginkirjasto/
http://www.jyvaskyla.fi/kirjasto

6.9.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje