Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lyhytaikaishoitoa tarjoava Akseli ja Elina -koti muuttaa Jyväskylän Keljonkadulle syyskuussa

Lyhytaikaishoitoa tarjoava Akseli ja Elina -koti muuttaa Jyväskylän Keljonkadulle syyskuussa

Keljonkadun 26 B-rakennusJyväskylän kaupungin lyhytaikaishoitoa ikääntyneille tarjoava Akseli ja Elina- koti muuttaa Kortepohjasta Keljoon.

Uudet tilat sijaitsevat Keljonkadun palvelukeskuksen B-rakennuksessa. Tilat vapautuivat pitkäaikaishoidon osastojen siirryttyä Huhtasuon uuteen palvelutaloon kesäkuussa. Akseli ja Elina-kodin toiminta uusissa tiloissa alkaa maanantaina 12. syyskuuta.

Muuton myötä toimintayksikön nimi muuttuu. Jatkossa se on Akseli ja Elina.

Akseli ja Elina tarjoaa lyhytaikaista kuntouttavaa asumispalvelua muun muassa omaishoidontuen piirissä oleville asiakkaille. Vanhuspalveluissa panostetaan asiakkaiden omassa kodissa selviytymiseen jatkossa yhä enemmän, ja se näkyy myös Akselin ja Elinan tulevaisuuden toiminnassa.
Lyhytaikaishoito saa syyskuusta alkaen kuntouttavaan työhön vahvistusta uudelta toimintaterapeutilta. Jatkossa toimintaterapeutti, fysioterapeutti sekä Akselin ja Elinan muu henkilöstö tekevät yhteistyötä asiakkaiden toimintakyvyn tukemiseksi.

-Muutto Keljoon tuo meille aiempaa toimivammat tilat. Saamme muun muassa asiakkaille yksityisyyttä yhden hengen huoneilla, kertoo palveluesimies Arja Porrassalmi. Uudessa yksikössä on myös asiakkaille väljemmät yhteiset tilat.

Keljossa lyhytaikaishoidon asiakaspaikkoja tulee olemaan 44. Aikaisemmin paikkoja oli 50. Akselin ja Elinan henkilöstö muuttaa asiakkaiden mukana.

-Muuton myötä Akselin ja Elinan arkeen saadaan lisää kulttuuria, kun lyhytaikaishoidon asiakkaat pääsevät nauttimaan Keljon palvelukeskuksen runsaasta pitkäaikaishoidon virikkeellisestä tarjonnasta, iloitsee Arja Porrassalmi.

Osa yhteystiedoista muuttuu. Uudet tiedot löytyvät Akselin ja Elinan verkkosivulta:
http://www.jyvaskyla.fi/ikaantyneet/asuminen/lyhytaikainen


Lisätietoa: palveluesimies Arja Porrassalmi, Akseli ja Elina, p. 014 266 3803

2.9.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje