Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Suomen käsityön museon Low Budget -pajassa työstetään polymeerimassaa torstaina 1.9.

Suomen käsityön museon Low Budget -pajassa työstetään polymeerimassaa torstaina 1.9.

Suomen käsityön museon Low Budget -pajat palaavat kesätauoltaan torstaina 1.9. Pajassa muotoillaan korvakoruja ja avainnauhoja polymeerimassasta.

Keväällä järjestetty polymeerimassapaja yllätti suosiollaan ja samasta aiheesta pyydettiin pajaa uudestaan. Siispä syksyn pajatarjonta päätettiin avata yleisön pyyntöön ja päästää näppärät sormet muotoilemaan korvakoruja sekä avainnauhoja. Moni nuori ja nuori aikuinen on muuttanut syksyllä ensimmäiseen omaan asuntoon tai palannut kotikonnuiltaan opiskelukaupunkiin, joten on hyvä tehdä avaimille kaulanauha tai avaimenperä, etteivät avaimet pääse hukkumaan. Ja kenellä ei olisi tilaa vielä yksille korvakoruille!

Polymeerimassa pysyy vakaana kovettamisen aikana, eivätkä siis pienimmätkään yksityiskohdat menetä muotoaan tai sula. Se on myös myrkytöntä ja lähes hajutonta. Muovailuvahamaisesti käyttäytyvästä polymeerimassasta on helppo muotoilla mitä mielikuvituksekkaimpia tuotoksia. Kovettaminenkin vaatii vain tavallisen keittiön uuniin. Kovettamisen jälkeen koru kestää hyvin käyttöä ja kosteutta.

Paikka: Suomen käsityön museon Avoin paja
Aika: torstai 1.9.2016 klo 16–19
Hinta: 2€/korvikset tai 5€ avainnauha

Low Budget –työpajat järjestetään syksyllä vielä 6.10., 3.11. ja 1.12.

Työpajat ovat osa Nuoret museoon –hanketta, jonka tarkoituksena on auttaa näkemään museo aktiivisena vierailukohteena, jolla on tarjottavanaan muutakin kuin näyttelyitä sekä aktivoida nuoria ja nuoria aikuisia järjestämään omia tapahtumiaan museoissa. Projektin tiimoilta järjestetään säännöllisesti Late Nights –tapahtumia sekä Low budget –työpajoja vaihtuvilla teemoilla.

Lisätietoja:
projektikoordinaattori Sari Koskinen, p. 014 266 3987, sari.k.koskinen (at) jkl.fi

31.8.2016Sari K. Koskinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje