Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Vielä ehdit Jyväskylän Säynätsalon kunnantalolle kahville ja talokierroksille 3.9. asti

Vielä ehdit Säynätsalon kunnantalon kesäkahvilaan ja talokierroksille

Kesän viimeiset opastetut talokierrokset lauantaina 3.9. klo 13 ja klo 14

Cafe Alvar Summer Camp avoinna 3.9. klo 17 asti

Säynätsalon Kunnantalon kesäkahvila on avoinna maanantaista lauantaihin klo 11.00-17.00 vielä 3.9. asti, jolloin on kesän viimeiset opastetut talokierrokset klo 13 ja 14. Kesäkahvila Café Alvar Summer Campissa on mahdollisuus nauttia kahvia, virvokkeita ja leivonnaisia.

Alvar Aalto -museon yhteydessä toimiva Cafe Alvar lähti kesäleirille Säynätsalon kunnantalolle 13.6.2016. Kahvilan sivutoimipiste on toiminut kunnantalon vastaanotto- ja toimistotiloissa.

Kahvilan aukioloaikoina on mahdollisuus tutustua maksutta kunnantalon tiloihin, jos ei ole mahdollisuus tutustua opastetuille kierroksille.

- Säynätsalon kunnantaloon on haluttu lisää elämää ja tapahtumia. Tänä kesänä kunnantalolla on toiminut kesäkahvila, järjestetty erilaisia tapahtumia ja vuokrattu majoitushuoneita. Kävijöiltä on myös kysytty käyntikokemuksia. Talo on kiinnostanut hyvin sekä ulkomaalaisia että jyväskyläläisiä. Syksyn aikana arvioidaan kokemuksia ja pohditaan tarkemmin tulevaisuutta, kertoo Jyväskylän kaupungin kansliapäällikkö Heli Leinonkoski.

Säynätsalon kunnantalo

Lisätietoja:
yrittäjä Anna Kylmälä, Café Alvar, p. 044 321 3956
kansliapäällikkö Heli Leinonkoski, Jyväskylän kaupunki, p. 014 2661503

31.8.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje