Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Ötökkäorkesteri Päistikka polkaisee käyntiin Lasten Lystin koko perheen ilmaiskonsertilla 1.9.

Ötökkäorkesteri Päistikka polkaisee käyntiin Lasten Lystin koko perheen ilmaiskonsertilla 1.9.


Metsäteemainen Jyväskylän Lasten Lystin syksy starttaa Päistikka-orkesterin tahdissa torstaina 1.9. klo 18 Tanssisali Lutakossa (Lutakonaukio 3). Musisoivat ötökät M.A. Muurahainen, Kärpänen, Mustikka, Käpylehmä ja Torvisieni näyttävät, että ruohonjuuritason tyypeilläkin voi olla asiaa.

Päistikan takaa löytyvät teatteri- ja musiikkialan ammattilaiset. Yhtyeen itse säveltämät ja sanoittamat kappaleet pistävät varmasti yleisön tanssijalan vipattamaan musiikin tahtiin. Ötökkäorkesteri taitaa niin rokin, funkin, jazzin kuin diskon jytkeenkin ja soittimia lavalla vilisee melodikasta trumpettiin. Vapaapääsyisen konsertin kesto n. 45 minuuttia.

Lysti-syksyn lisäksi torstaina polkaistaan liikkeelle myös laatikkopyöriä. Lastipyörälainaamo ottaa haltuun Tanssisalin pihamaan ja testipisteellä pääsee ottamaan tuntumaa hauskaan lastipyöräilyyn ja osallistumaan Lysti-lippujen arvontaan. Konserttiin kannattaa tulla siis hyvissä ajoin, Lastipyörälainaamo on paikalla klo 17 alkaen.

Päistikka-lastenkonsertti kuuluu Lasten Lystin ohjelmistoon: www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/lapset

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Maria Poikonen, p. 014 266 4043 / 040 738 3450, maria.poikonen(at)jkl.fi

30.8.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje