Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jykes tervehtii yli 500 yritystä Yrittäjän päivänä

Jykes tervehtii yli 500 yritystä Yrittäjän päivänä

Jyväskylän seudun kehittämisyhtiö Jykes Oy tervehtii koko henkilökunnan voimin 509 yritystä Yrittäjän päivänä 5.9. Yrityskäyntien tarkoituksena on muistaa Jykesin toiminta-alueen yrittäjien tekemää arvokasta työtä Jyväskylässä, Muuramessa, Laukaassa ja Uuraisilla.

Tervehdyksenä Jykesin henkilökunta vie yrityksiin JyväsPakarin paistaman tuoreen ruislimpun.

Satojen yrittäjien tapaaminen yhden päivän aikana muistuttaa yrittäjiä Jykesin tarjoamista maksuttomista palveluista. Jykes haluaa löytää kaikki alueensa kasvuhaluiset yritykset ja tarjota tukeaan niiden kasvusuunnitelmien toteuttamisessa.

- Jykes on uudistanut toimintatapojaan ja vastaa nyt entistä ketterämmin yrittäjien nykypäivän tarpeisiin. Jykesillä on myös tarjota uusia työkaluja liiketoimintansa kehittämisestä, kasvusta ja kansainvälistymisestä kiinnostuneille yrityksille. Jykes tarjoaa neuvontapalveluita kaikille omistajakuntiensa yrityksille, toimitusjohtaja Ari Hiltunen sanoo.

Tervehdyskäyntien ajan toimistomme on auki kuntia kiertävässä asuntoautossa. Kuntien edustajat ovat mukana keskustelemassa ajankohtaisista yrityselämän aiheista.

Päivää voit seurata myös Twitterissä: #Jykes #Yrittajanpaiva #509 ja Facebookissa Jykesin sivuilta.

www.jykes.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Hiltunen, ari.hiltunen@jykes.fi, 0400583210
Markkinointipäällikkö Leena Petman, leena.petman@jykes.fi, 0405117315

30.8.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje