Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 12.9.2016

Jyväskylän varhaiskasvatuksen asiakasraati kokoontuu 12.9.2016

Varhaiskasvatuksen asiakasraati on päiväkotien, perhepäivähoidon, kerhojen ja perhepuistojen asiakkaista koottu kehittämisfoorumi, jossa keskustellaan varhaiskasvatuksen laatuun liittyvistä asioista sekä kootaan yhdessä parannusehdotuksia palvelun kehittämistyöhön. Asiakasraadin syksyn ensimmäinen kokous on maanantaina 12.9. Kokouksessa uudistuneen raadin jäsenet tutustuvat toisiinsa ja raadin toimintaperiaatteisiin, keskustelevat syksyn kokousten teemoista sekä käsittelevät asiakasraadille tulleet yhteydenotot.

Kunnallisen ja yksityisen varhaiskasvatuksen asiakkaat voivat jättää kommentteja ja kysymyksiä asiakasraadin käsittelyyn 11.9. mennessä osoitteessa
www.jyvaskyla.fi/paivahoito/asiakasraati.

Asiakasraati voi käsitellä kokouksessaan yleisellä tasolla olevia varhaiskasvatukseen liittyviä kehittämis- ja parannusehdotuksia. Yksittäisten päiväkotien, perhepäivähoitajien tai kerhojen toimintaan raati ei voi ottaa kantaa.

Raati aloittaa toimintavuoden uudistuneella kokoonpanolla

Asiakasraati haki uusia jäseniä ajalla 8.-21.8. Mukaan saatiin 15 uutta jäsentä eri puolilta Jyväskylää ja kaikista palvelumuodoista. Asiakasraadissa on nyt 26 jäsentä ja he edustavat varhaiskasvatuksen asiakkaita kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta, kerhoista ja perhepuistoista sekä yksityisistä päiväkodeista.

Raadin kokouskäytäntöjä on uudistettu. Jatkossa joka toinen raadin kokous järjestetään alueellisena tapaamisena, jonne toivotaan mukaan kyseisen alueen varhaiskasvatuksen asiakkaana olevien lasten vanhempia. Ensimmäinen alueellinen kokous järjestetään lokakuussa Huhtasuolla.

Lisätietoja:
palveluasiantuntija Tuija Pajunen, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 3318
asiakaspalvelupäällikkö Heli Arnberg, varhaiskasvatuspalvelut, p. 014 266 7746

30.8.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje