Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Korpilahden terveysasemalla katkaistaan sähköt iltapäivällä uudestaan

Jyväskylän Korpilahden terveysasemalla katkaistaan sähköt iltapäivällä uudestaan

Jyväskylän Korpilahden terveysasemalla joudutaan katkaisemaan sähkö iltapäivällä uudestaan. Katko alkaa kello 13 ja kestää 1–2 tuntia. Sähköyhtiö Elenan mukaan sähköt joudutaan katkaisemaan, koska terveysaemalle tulevien sähköjohtojen päällä on runsaasti kaatuneita puita, joita raivataan pois.

– Meillä on iltapäivällä Korpilahden terveysasemalla yksi lääkäri paikalla ovesta sisään tuleville potilaille ja toinen lääkäri ottaa potilaitamme vastaan Muuramen terveysase-malla. Lisäksi soitamme potilaille parhaillaan ja siirrämme heidän aikojaan, sanoo vastaava lääkäri Minna Leppäkynnäs.

Jyväskylän Korpilahden terveysasemalta katkesivat sähköt ensimmäisen kerran tänään aamulla puoli yhdeksän aikaan. Sähköt palasivat kello 11.

Sähkökatkoksen aikana ajanvarausnumerot eivät toimi, joten uusia aikoja ei voida antaa eikä aikoja voi myöskään perua. Lisäksi tietojärjestelmät eivät toimi eli potilastietoja ei saada näkyviin.

Kiireellisissä päivystystapauksissa voi soittaa myös suoraan Muuramen terveysaseman ajanvarausnumeroon 014 266 2791, josta saa ajan Muuramen terveysasemalle.

– Jos ei ole päivän päälle kiireellistä asiaa terveysasemalle, suosittelisin, että asiakkaat ottaisivat yhteyttä vasta huomenna, sanoo Leppäkynnäs.

Korpilahdella ei ole tänään hammaslääkärin vastaanottoa muutenkaan, joten kiireisessä hammassäryssä voi soittaa Muuramen terveysasemalle numeroon 014 266 2743. Suuhygienistit soittavat itse tämän päivän potilaille ja siirtävät aikoja.

Myöskään neuvolassa ei voida hoitaa asiakkaita kunnolla, koska atk-järjestelmä ei toimi.

Neuvolan terveydenhoitajilla on soittoaika tänään kello 12-13, johon voi soittaa, jos haluaa keskustella ajastaan. Terveydenhoitaja Sari Tikkanen vastaa numerosta 050 428 3902 ja Helena Majala numerosta 050 4283 943.

Lisätietoja: Vastaava lääkäri Minna Leppäkynnäs, Oma Lääkärisi Korpilahti, p. 050 568 0870

29.8.2016Mikael Ratschinskij

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje