Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Korpilahden terveysasemalla sähköt poikki

Jyväskylän Korpilahden terveysasemalla sähköt poikki Vielä ei tiedetä, koska sähköt palaavat

Jyväskylän Korpilahden terveysasemalta katkesivat sähköt tänään aamulla noin kello 8.40. Ajanvarausnumerot eivät toimi, joten uusia aikoja ei voida antaa eikä aikoja voi myöskään perua. Lisäksi tietojärjestelmät eivät toimi eli potilastietoja ei saada näkyviin.

Puhelut yhdistyvät Tikkakosken ja Muuramen terveysasemille, joista saa neuvontaa. Kiireellisissä päivystystapauksissa voi soittaa myös suoraan Muuramen terveysaseman ajanvarausnumeroon 014 266 2791, josta saa ajan Muuramen terveysasemalle.

– Jos ei ole päivän päälle kiireellistä asiaa terveysasemalle, suosittelisin, että asiakkaat ottaisivat yhteyttä vasta huomenna, jolloin sähköt toivottavasti jo toimivat. Emme tiedä vielä, koska sähköt palaavat. Sähköyhtiö Elenialta ei ole tullut tietoa asiasta, sanoo vastaava lääkäri Minna Leppäkynnäs.

Sähkökatkoksen aiheutti ilmeisesti muuntajavika, mutta asiasta ei ole vielä varmaa tietoa.

Korpilahdella ei ole tänään hammaslääkärin vastaanottoa muutenkaan, joten kiireisessä hammassäryssä voi soittaa Muuramen terveysasemalle numeroon 014 266 2743. Suuhygienistit soittavat itse tämän päivän potilaille ja siirtävät aikoja myöhäisemmäksi.

Myöskään neuvolassa ei voida hoitaa asiakkaita kunnolla, koska atk-järjestelmä ei toimi.

Emme voi muuta kuin odotella, että sähköt palaavat. Olemme kyllä paikalla, mutta emme voi hoitaa asiakkaita kunnolla. Jos on varannut täksi päiväksi ajan neuvolaan, voi jättää tulematta ja soittaa vaikka huomenna uutta aikaa. Tänään vastaamme kännykkänumeroihin niin kauan kuin akuissa riittää virtaa, sanoo terveydenhoitaja Helena Majala.

Neuvolan terveydenhoitajilla on soittoaika tänään kello 12-13. Numeroon voi soittaa, jos haluaa keskustella omasta ajastaan. Terveydenhoitaja Sari Tikkanen vastaa numerosta 050 428 3902 ja Helena Majala numerosta 050 4283 943.

Lisätietoja: Vastaava lääkäri Minna Leppäkynnäs, Oma Lääkärisi Korpilahti, p. 050 568 0870

29.8.2016Tuija Tiitinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje