Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » JYTEssä otetaan käyttöön uusi vastaanottoaikojen peruutusnumero

JYTEssä otetaan käyttöön uusi vastaanottoaikojen peruutusnumero

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksissa otetaan käyttöön 1. syyskuuta uusi vastaanottoaikojen peruutusnumero. Siihen soittamalla voi perua Jyväskylän kaupungin alueen, Uuraisten ja Hankasalmen sekä vuoden loppuun asti myös Muuramen terveyskeskusten lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanottoaikoja. Tikkakosken ja Korpilahden terveyskeskusten lääkärin ja sairaanhoitajan ajanvaraukset voi perua terveysasemien omista puhelinnumeroista.

Peruutuspalvelun numero ohjautuu aina puhelinpalvelussa vapaana olevalle hoitajalle.

Ajanvarauksen voi peruuttaa puhelinnumerosta 014 266 0161 arkisin maanantaista perjantaihin kello 7.30-16 välisenä aikana. Muina aikoina ajanvarauksen peruuttamisesta voi jättää soittopyynnön netissä osoitteessa www.jyvaskyla.fi/terveys.

Uusi palvelu helpottaa ajan perumista, sillä puhelimeen vastataan nopeasti. Jos jättää illan ja yön aikana netin kautta soittopyynnön, heti aamulla asiakkaalle soitetaan takaisin ja näin peruttuja aamuaikoja saadaan annettua muille potilaille. Samalla puhelinsoitolla asiakas saa myös uuden ajan peruuntuneen tilalle.

– Toivomme, että tämä uusi numero helpottaa aikojen perumista. Peruuttamattomista ja käyttämättömistä vastaanottoajoista tulee kaupungille vuosittain lähes miljoonan euron kustannukset. Siksi olisi hyvä, että aika aina perutaan ajoissa, jos ei pääse vastaanotolle, sanoo osastonhoitaja Katrianna Rantanen JYTEn terveydenhuollon sovelluspalveluista.

Osoitteesta www.hyvis.fi voi myös varata, siirtää tai peruuttaa sairaanhoitajalle varatun ajan. Hyvikseen kirjaudutaan mobiilivarmenteella tai verkkopankkitunnuksella.

Lisätietoja: osastonhoitaja Katrianna Rantanen, JYTE terveydenhuollon sovelluspalvelut, p. 014 266 8665

26.8.2016Merja Savolainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje