Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän AaltoAlvari valittu SUH:n vuoden uimahalliksi

Jyväskylän AaltoAlvari valittu SUH:n vuoden uimahalliksi

Jyväskylän kaupungin uimahalli AaltoAlvari on valittu Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton (SUH) toimesta vuoden uimahalliksi. Palkinto jaettiin 23. kertaa ja AaltoAlvarille kunnia osui nyt ensimmäistä kertaa. SUH palkitsi perjantaina 60-vuotisjuhlassaan toimijoita, jotka edistävät uimataitoa ja vesiturvallisuutta. Valinnoissa painotettiin erityisesti monipuolista toimintaa, hyvää yhteistyötä ja pitkäjänteistä kehittämisotetta.

- AaltoAlvari tarjoaa monipuolisesti palveluja eri-ikäisille ja -kuntoisille sekä toimintakyvyltään erilaisille liikkujille. Altaat ja muut tilat ovat hyvin tavoitettavissa esteettömästi. Toimintaa kehitetään yhteistyössä hallissa toimivien seurojen kanssa. Henkilökuntaa kannustetaan osaamisen säännölliseen päivittämiseen ja turvallisuuteen liittyviin tekijöihin on kiinnitetty erityistä huomiota. Voidaan hyvällä syyllä sanoa, että AaltoAlvarissa vierailevat asiakkaat ovat erinomaisissa käsissä, kehuu SUH:n tekninen asiantuntija Ilpo Johansson.

Jyväskylän kaupungin uimahallien palveluesimies Esa Naukkarinen oli luonnollisesti kunnianosoituksesta otettu.

- Tämä tunnustus on hieno ja merkittävä asia Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarille ja koko Jyväskylän kaupungille. Meillä on ollut viime vuosina tavoitteena nostaa uimahalliemme asiakasturvallisuutta ja kuntalaistemme vesiliikuntatietoisuutta sekä -taitoja. Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliitto on ollut merkittävä yhteistyökumppani meille erilaisissa turvallisuusasioissa, kuten myös uimataidon ja vesiliikunnan kehittämisen edistäjänäkin. Iso kiitos kuuluu tästä tunnustuksesta uimahallien henkilökunnalle sekä meidän asiakkaillemme, jotka ovat löytäneet uimahallipalvelut uudestaan Vesiliikuntakeskus AaltoAlvarin peruskorjauksen jälkeen.

Palkintoa Helsingissä 26.8.2016 järjestetyssä SUH:n 60-vuotisjuhlassa olivat vastaanottamassa Nauk-karinen ja AaltoAlvarin vastaava uinninvalvoja Minni Ukonsaari.

Lisätiedot:

Palveluesimies Esa Naukkarinen p. 014 266 4307, esa.naukkarinen[at]jkl.fi

26.8.2016Henri Nyholm

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje