Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän taidemuseo on avoinna tunnin pidempään viikonlopun Alvar Aalto -designseminaarin vuoksi

Jyväskylän taidemuseo on viikonloppuna avoinna tunnin pidempään Alvar Aalto -designseminaarin vuoksi

Jyväskylän taidemuseo on avoinna tunnin pidempään lauantaina ja sunnuntaina 27.-28.8. Alvar Aalto –designseminaarin vuoksi. Normaalisti taidemuseo on avoinna viikonloppuisin klo 11-18, mutta seminaarin vuoksi ovet ovat avoinna kiinnostuneille kävijöille aina klo 19 saakka. Alvar Aalto -designseminaarin kävijät pääsevät sisään ilmaiseksi seminaarin osallistujatunnusta näyttämällä.

Jyväskylän taidemuseossa ja Alvar Aalto-museossa 18.9. saakka esillä oleva Räppänä-näyttely esittelee jyväskyläläissyntyisten taiteilijaveljesten, käsitetaiteilija Jussi Heikkilän ja muotoilija Simo Heikkilän tuotantoa. Kahteen museoon jakautuva näyttely koostuu huonekaluista, valaisimista, valokuvista, taideteoksista, installaatioista, videoista ja haastatteluista. Heikkilöiltä on näyttelyssä esillä sekä retrospektiivistä aineistoa että uusia teoksia. Näyttely on merkkipaalu Alvar Aalto -museon ja Jyväskylän taidemuseon pitkälle yhteiselle historialle, joka ulottuu viidenkymmenen vuoden taakse Alvar Aalto -museon kuvataideosaston perustamiseen. Kuvataideosasto itsenäistyi Jyväskylän taidemuseoksi vuonna 1998.

Näyttelypaikat, aukioloajat ja pääsymaksut:

Jyväskylän taidemuseon Holvi
Kauppakatu 23
avoinna ti–su klo 11–18, 27.-28.8. klo 11-19
puh. 014 622 4391
www.jyvaskyla.fi/taidemuseo

Alvar Aalto -museo
Alvar Aallon katu 7, Jyväskylä
avoinna ti–su klo 11–18
puh. 040 135 6210

Molempien museoiden peruslippu 6 € / museo. Näyttämällä kumman tahansa museon pääsymaksukuitin pääsee toiseen kahdella eurolla. Jyväskylän taidemuseoon vapaa pääsy aina perjantaisin ja Alvar Aalto -museoon perjantaisin 2.9. alkaen.

25.8.2016Anna-Leena Pesonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje