Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Säynätsalon kunnantalolla tapahtuu perjantaina ja lauantaina 26.-27.8.

Säynätsalon kunnantalolla tapahtuu perjantaina ja lauantaina 26.-27.8.

Säynätsalon kunnantalo kokoaa yhteen muotoilun ja arkkitehtuurin ammattilaisia uusien puupohjaisten biomateriaalien äärelle perjantaina 26.8. Ensimmäistä kertaa järjestettävässä The Säynätsalo Workshops -työpajassa puupohjaisten biomateriaalien kolme kiinnostavinta suomalaista start up -yritystä Paptic Oy, Destaclean Oy ja PSI-Ventures tapaavat muotoilijat ja arkkitehdit. Tavoitteena on löytää aihioita konkreettiseen yhteistyöhön, joka perustuu uusiin mielenkiintoisiin biomateriaaleihin. Työpajan keskeinen teema on luonnon monimuotoisuuden, kestävän kehityksen sekä inhimillisen elämän mahdollisuuksien huomioiminen suunnittelutyössä.

Suuri yleisö pääsee tutustumaan työpajassa käytettyihin materiaaleihin lauantaina 27.8. klo 11.30-13.

The Säynätsalo Workshops -työpajan tuottaa Perhosvaikutus Oy:n jyväskyläläislähtöinen trendianalyytikko Kati Hienonen. Hienonen on mukana puupohjaisten biomateriaalien innovaatiotyössä osana Design Driven Value Chains in the World of Celluose ( DWoC) -ohjausryhmää ja hän toimii alan vierailevana tuntiopettajana Aalto-yliopistossa. The Säynätsalo Workshopin yhteistyökumppaneina ovat Jyväskylän kaupunki ja Alvar Aalto-säätiö. Työpaja on Alvar Aalto -designseminaarin oheistapahtuma.

Opastettu kunnantalon kierros lauantaina klo 13 ja Kesäkahvila Café Alvar Summer Camp auki 3.9. asti

Lauantaina 27.8. kunnantalolla on ilmainen opastettu talokierros klo 13. Kesäkahvila Café Alvar Summer Campissa on mahdollisuus nauttia kahvia, virvokkeita ja leivonnaisia. Kesäkahvila on avoinna maanantaista lauantaihin klo 11.00-17.00 vielä 3.9. asti, jolloin on kesän viimeiset opastetut talokierrokset klo 13 ja 14.

Joka kolmas vuosi Alvar Aalto - designseminaari

Kaupunginteatterilla järjestetään lauantaina ja sunnuntaina 27.–28.8. MAXIMAL | MINIMAL -teemalla kansainvälinen Alvar Aalto –designseminaari, joka kokoaa muotoilufanit ja alan ammattilaiset Jyväskylään. Seminaari on järjestetty Jyväskylässä vuodesta 1995 alkaen joka kolmas vuosi. Seminaarin päänäyttelyyn voi tutustua Keski-Suomen museossa 27.8.–30.9.2016. Lue lisää seminaarin ohjelmasta: www.alvaraaltodesignseminar.fi/seminar

Lisätietoja:
Kati Hienonen, Perhosvaikutus Oy, p. 050 570 9133, etunimi.sukunimi@perhosvaikutus.com, facebook.com/Perhosvaikutus
Kansliapäällikkö Heli Leinonkoski, Jyväskylän kaupunki, p. 050 365 4287
Tuottaja Nina Heikkonen, Alvar Aalto –säätiö, p. 044 500 1257, designseminar@alvaraalto.fi

25.8.2016Kirsti Lehtola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje