Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Anna palautetta Jyväskylän Kauppakadun pihakadusta

Anna palautetta Jyväskylän Kauppakadun pihakadusta

Kauppakadun muuttaminen kävelypainotteiseksi käynnistyi vuonna 2015 Kilpisenkadun sekä Vaasankadun väliseltä osuudelta. Tänä kesänä pihakatualuetta elävöitettiin muun muassa viheristutuksilla ja oleskelupaikoilla sekä katutaiteella.

Kesän päättyessä kaupunkilaisilta kerätään palautetta pihakadusta ja lisää kehittämisehdotuksia. Avoimen verkkokyselyn vastausaika on 24.8.–6.9.2016. Kyselyyn voi vastata internetissä osoitteissa www.jyvaskyla.fi/kaupunkikeskusta ja www.jyvaskyla.fi/osallistu. Suora linkki palautekyselyyn on https://www.webropolsurveys.com/S/F4E2CB6383DFA33B.par. Kyselyyn voi vastata paperilomakkeella Jyväskylä-infossa Forumissa ja kasvokkain Pihakadun Topille, jonka voi tavata keskustan kaduilla arkisin.

Kysely on jatkoa viime elokuussa tehdylle palautekyselylle ja se mahdollistaa palautteiden vuosittaisen vertailtavuuden. Pihakatualueen yrittäjien mielipiteitä kerätään heille suoraan kohdistelulla palautekyselyllä syyskuussa.

Tänä vuonna pihakadulle tuotiin uusia oleskelukalusteita, Corten-teräksisiä istutusaltaita ja kasviruukkuja. Taiteilija Jukka Silokunnaksen 12-osainen maalaussarja ”Suunnaton” muodostaa katualueelle erilaisia kuviota ja suuntaviivoja, jotka ovat yllättäviä ja hauskalla tavalla kulkua ohjaavia. Kesäkuukausien ajan katualueella on opastaen ja yleisestä viihtyisyydestä huolehtien isännöinyt Pihakadun Topi.


Lisätietoja: projektipäällikkö Pirkko Flinkman, Jyväskylän keskustan kehittämishanke, p. 014 266 1862, pirkko.flinkman[at]jkl.fi

24.8.2016Jari Salomaa

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje