Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Katutanssitapahtuma Call Out Jyväskylä starttaa jälleen Veturitalleilla perjantaina 26.8.

Katutanssitapahtuma Call Out Jyväskylä starttaa jälleen Veturitalleilla perjantaina 26.8.

Syksyn ensimmäinen Call Out Jyväskylä starttaa katutanssitapahtumien kauden 26.8. klo 18 alkaen. Ensimmäisessä tapahtumassa mukana ovat Jeniwai (Skitsoflex) koulutusryhmineen Saiffa-katutanssikeskukselta. Jeniwai on yksi Suomen tunnetuimmista popping-tanssijoista, joka on esiintynyt ja kilpaillut vuodesta 2006 lähtien aina Japania ja Yhdysvaltoja myöten.

Illan aikana on mahdollisuus tutustua funktanssi poppingin maailmaan. Treenien jälkeen tilassa alkaa tanssijamit. Musiikista vastaa monipuolista hip hop –musiikkia soittava Dj Tiskijoni. Call Out -jameihin ovat kaikki tanssista ja musiikista pitävät tervetulleita. Tanssimisen ohella illoissa jaetaan tietoa ja tutustutaan uusiin tanssijoihin.

Tapahtuma järjestetään Veturitalleilla yhteistyössä Kulttuuriyhdistys TUFF!:n, Walkers Jyväskylän, Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden ja 09HHR:n kanssa. Yökoris & 09HHR ja Kulttuuriyhdistys TUFF! toteuttavat Call Out Jameja sekä Helsingissä että Jyväskylässä.

Call Out Jam Jyväskylä
26.8.2016 klo 18 – 21
Veturitallit Jyväskylä

klo 18 Popping-workshop by Jeniwai (Skitsoflex)
klo 19 Dj Tiskijoni
Lisätiedot:

Johanna Hurme
Veturitallit Jyväskylä / Kulttuurikahvila Kisko
tuotantokoordinaattori
050 361 2052 / 014 266 09 50
kahvilakisko@gmail.com

23.8.2016Esa Linna

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje