Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Hyvinvointikioski 60+ avaa ovensa Jyväskylän keskustassa syyskuussa

Hyvinvointikioski 60+ avaa ovensa Jyväskylän keskustassa syyskuussa

Jyväskylän kaupungin vanhuspalvelut aloittaa hyvinvointikioskitoiminnan Jyväskeskuksessa 1. syyskuuta. Toiminnan tavoitteena on jalkauttaa ennaltaehkäisevä työ sinne, missä asiakkaat liikkuvat. Toiminta on avointa kaikille yli 60-vuotiaille. Hyvinvointikioski 60+ on uusi toimintamalli, joka korvaa liikkuvan terveyskioskin.

Viime syksynä ikääntyneiden päiväkeskuksissa aloitettiin liikkuva terveyskioskitoiminta. Toiminnan myötä päiväkeskustoiminnassa työskentelevät sairaanhoitajat aloittivat terveyttä ja hyvinvointia tukevat luennot päiväkeskuksissa. Hyvinvointikioski 60+ jatkaa liikkuvan terveyskioskin ennaltaehkäiseviä ikääntyneiden hyvinvointia tukevia luentoja. Toiminnalla parannetaan ikäihmisten itsehoitovalmiuksia.

–Hyvinvointikioskiin voi tulla ilman ajanvarausta. Meille voi poiketa vaikka kaupassakäynnin tai muun asioinnin yhteydessä, sanoo sairaanhoitaja Rida Riskilä.

Toiminta tarjoaa ohjausta ja tukea hyvinvointiin, elämäntapojen muutokseen sekä tietoa ikääntyneille suunnatuista palveluista ja toiminnoista.

-Toiminta mahdollistaa uuden tavan saada tietoa oman hyvinvoinnin ylläpitoon. Vinkit terveydenedistämiseen ovat selkeitä ja jokaisen helposti käyttöönotettavia, kannustaa palveluesimies Eila Ahvenainen.

Hyvinvointikioski 60+ avoinna arkipäivisin klo 10 -15.30.

Tilat sijaitsevat Jyväskeskuksessa, osoitteessa Kauppakatu 29 -31, katutaso, Elosen kahviota vastapäätä.


Lisätietoa: Ikääntyneiden päiväkeskusten palveluesimies Eila Ahvenainen, p. 014 266 3687, sairaanhoitajat Maarit Engelberg, p. 014 266 1605 ja Rida Riskilä 014 266 3787

22.8.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje