Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Joukkoliikenteen Linkki-palvelut esittäytyy Laukaan markkinoilla 20.8. ja jakaa 300 ilmaista kertalippua!

Joukkoliikenteen Linkki-palvelut esittäytyy Laukaan markkinoilla 20.8. ja jakaa 300 ilmaista kertalippua!

Jyväskylän seudun joukkoliikenteen Waltti-lipuista sekä muista ajankohtaisista joukkoliikenneasioista on tarjolla infoa lauantaina 20.8. kello 9–15 Laukaan markkinoiden Linkki-teltassa. Jaamme on 300 ilmaista kertalippua, joilla voi testata matkustamista Laukaasta Jyväskylään linjalla 41. Jaossa on tasatunnein sata lippua kello 10, 12 ja 14.

Ilmaislipun liitteenä saa kupongin, jolla Linkki-palvelupisteestä Jyväskylästä (Asemakatu 7, Forum) voi noutaa itselleen Waltti-kortin ilman korttimaksua (hinta normaalisti 5 euroa), kun lataa kortille vähintään 10 euroa arvoa.

Markkina-alueella ajelee myös Jyväskylän seudun joukkoliikenteen uusi Linkkiriksa, joka tarjoaa leppoisaa kyytiä markkinavieraille. Tervetuloa testaamaan riksakyytiä ja tutustumaan toimintaamme!


Waltti-kortilla pääsee nyt myös Koivurannan vuoroilla

Jyväskylän ja Laukaan välisen joukkoliikenteen Waltti-matkustamisen edellytykset ovat nyt aiempaa paremmat. Jyväskylän ja Laukaan välillä liikennöi seutuliikenteen linja 41, jossa matkansa voi kuitata Jyväskylän seudun joukkoliikenteen vihreällä Waltti-kortilla. Liput kelpaavat paitsi Jyväskylän Liikenne Oy:n ajamilla vuoroilla, elokuun puolivälistä alkaen myös Koivuranta Oy:n vuoroilla. Jyväskylän välillä linjan 41 vuoroja on arkipäivisin noin 30 suuntaansa.

Laukaalaiset pääsevät hyödyntämään täysimittaisesti myös Waltti-etuja, kuten alennushintaista arvolippua, lastenlipun 16 vuoden yläikärajaa, seniorin alennushintaista arvolippua kello 9–14 sekä maksutonta matkustamista lastenvaunujen kanssa kello 9-14. Waltti-kortit kelpaavat liikenteessä yhteysvälillä Jyväskylä–Laukaa, etu ei ulotu Suolahdelle tai Äänekoskelle.


Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Kristiina Pentikäinen, p. 014 266 5130, kristiina.pentikainen[at]jkl.fi

19.8.2016Kristiina Pentikäinen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje