Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Lounaispuiston kesä houkutteli laulukansan ja tanssin ystävät liikkeelle. Elokuussa juhlitaan vielä festivaalihengessä.

Lounaispuiston kesä houkutteli laulukansan ja tanssin ystävät liikkeelle. Elokuussa juhlitaan vielä festivaalihengessä.

Jyväskylän Lounaispuiston kesän ohjelmien pariin on löytänyt tähän mennessä yli 7000 ihmistä, kun tapahtumakokonaisuudessa on kaksi tilaisuutta jäljellä. Kaupunkilaisten palaute on ollut positiivista ja ilahtunutta.

Kesän yleisömagneetti oli Kansallisbaletin kesäkiertueen vierailu, joka kokosi koolle 3100 tanssin ystävää. Perheen pienimpien riemu oli ylimmillään toukokuussa, kun televisiosta tutut lupsakat liikennepoliisit Maltti ja Valtti tarjosivat liikennevalistusta humoristisella otteellaan. Kuluvan viikon tiistaina ilmoille kajautettiin kesän viimeiset Puistolaulut sateisesta säästä huolimatta.

– Lounaispuisto on erinomainen areenan suurillekin yleisötapahtumille. Paikalle on helppo tulla ja onhan kaupungin kulttuuripalveluiden ohjelma maksutontakin, iloitsee kulttuurituottaja Terho Valkonen.

Vielä on Lounaispuiston kesää jäljellä

Kulttuuripalveluiden järjestämien tapahtumien lisäksi Lounaispuiston kesä -tapahtumakokonaisuuteen kuuluu puolisenkymmentä muiden tapahtumajärjestäjien Lounaispuistossa järjestämää tapahtumaa.

Viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty afrikkalaisen musiikin festivaali saa jatkoa tulevana viikonloppuna, kun Waaw Africa Festival valtaa Lounaispuiston lauantaina 20.8. Festivaaleilla esiintyvät mm. Mama Africa Senegal, Pape Cisse & Taika-Petteri sekä Jyväskylän Flamencoyhdistys.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna 27.–28.8. puistossa järjestetään uusi tunnelmallinen kaupunkifestivaali Lounaispuisto Festival, jonka ohjelmatarjonta pitää sisällään Suomen eturivin artisteja.

Lisätietoja:
kulttuurituottaja Terho Valkonen, 014 266 4045, terho.valkonen[@]jkl.fi
http://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa
http://waawafrica.com/waawmusicfestival/
www.lounaispuistofestival.fi

19.8.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje