Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Päiväkeskusten katutapahtuma tarjoaa ikäihmisille tietoa Jyväskylän kaupungin palveluista

Päiväkeskusten katutapahtuma tarjoaa ikäihmisille tietoa Jyväskylän kaupungin palveluista

Päiväkeskusten katutapahtuma kompassilla perjantaina 26.8Jyväskylän kaupungin päiväkeskusten perinteinen katutapahtuma järjestetään perjantaina 26. elokuuta kello 10.00–12.00 Jyväskylän kävelykadun Kompassilla. Katutapahtumassa päiväkeskusten ohjaajat opastavat ikäihmisiä ja heidän omaisiaan oikeanlaisten palveluiden löytämisessä ja hakemisessa.

Päiväkeskustoiminnalla tuetaan ikäihmisten kotona asumista ja tuodaan mielekkyyttä arjen rutiineihin toiminnallisten tuokioiden ja yhdessäolon kautta.

Ennaltaehkäisevä työ hyvinvointiluentojen muodossa on päiväkeskusten tärkeä toimintamuoto, jota ollaan kehittämässä nyt myös uuteen suuntaan. Kompassilla jaetaan tietoa syyskuussa Jyväskylän keskustaan avattavan hyvinvointikioski 60+-toiminnasta.

Päiväkeskusten sairaanhoitaja tekee maksutta ikäihmisten puristusvoiman mittauksia paikan päällä.

Mukana tapahtumassa on joukkoliikenteen kuljetussuunnittelija kertomassa ikäihmisten liikkumismahdollisuuksista ja eduista Jyväskylän seudun joukkoliikenteessä.

Tilaisuus järjestetään keskellä kaupunkia, jotta mahdollisimman moni palveluista kiinnostunut rohkenee ohi kulkiessaan poikkeamaan ja saamaan tietoa ikääntyneiden palveluista ja toiminnoista.


Lisätietoja: Päiväkeskusten palveluesimies Eila Ahvenainen, p. 014 266 3687

17.8.2016Sanna Siniluhta

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje