Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän Tikkakosken lähikirjasto mukana Tohinoissa 18.–19.8. – lainaa mukaasi yllätyskirjapaketti ja tule koko perheen satukahvilaan

Jyväskylän Tikkakosken lähikirjasto mukana Tohinoissa 18.–19.8.
– lainaa mukaasi yllätyskirjapaketti ja tule koko perheen satukahvilaan

Tikkakosken Tohinoissa lähikirjastossa on mukavaa touhua lapsiperheille ja kirjojen ystäville torstaista perjantaihin 18.–19.8. Kirjastossa on lainattavissa yllätyskirjapaketteja, joiden sisältöä ei todellakaan pysty arvaamaan ennakkoon. Tule siis hakemaan oma yllätyspakettisi! Viikonloppu voi vierähtää ennalta arvaamattomien kirjojen parissa.

Perjantaina 19.8. klo 9.30–10.30 Tikkakosken monipalvelupisteen alakerrassa, nuorisotila NuoTikassa, on koko perheen Tohina-satukahvila. Tarjolla on vihreitä satuja, värityskuvia ja mehua lapsille. Aikuiset voivat istahtaa toviksi hengähtämään kahvi- tai teekupposen pariin. Satukahvilaan on vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Tikkakosken Tohinoita on järjestetty jo vuodesta 1996 lähtien, joten tänä vuonna juhlitaan tapahtuman kaksikymmenvuotista taivalta. Tohinoita vietetään 18.–21.8. vihervuositeemalla.

Lisätietoja:
Tikkakosken lähikirjasto, Kirkkokatu 3, p. 014 266 4152, kirjasto.tikkakoski[at]jkl.fi

17.8.2016Miia Kantola

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje