Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Jyväskylän liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustusten toinen hakuaika päättyy 31.8.

Jyväskylän liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan kohdeavustusten toinen hakuaika päättyy 31.8.

Jyväskylän kaupungin kohdeavustukset liikunta-, nuoriso- ja kansalaistoimintaan ovat haettavissa vielä kahden viikon ajan. Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.8.2016 klo 15. Haussa on kevään avustusmäärärahoista jäljelle jäänyt osuus.

Kohdeavustusta voi hakea kohdennettuun toimintaan, tapahtumaan, projektiin tai hankkeeseen. Kansalais- ja nuorisotoiminnan kohdeavustuksia voivat hakea rekisteröityjen yhdistysten lisäksi erilaiset työryhmät ja yhteisöt. Liikunnan avustuksia myönnetään vain rekisteröidyille yhdistyksille. Kulttuuritoiminnan avustusmäärärahat jaettiin kokonaisuudessaan keväällä.

Avustushakemus tehdään verkossa

Avustusta haetaan sähköisellä lomakkeella. Lisätietoa avustuksista, tarkat hakuohjeet sekä linkki sähköiseen hakemukseen löytyvät verkko-osoitteesta www.jyvaskyla.fi/avustukset

Avustushakemuksen tekemiseen saa tarvittaessa henkilökohtaista opastusta Jyväskylä-neuvonnassa (Kauppakeskus Forum, Asemakatu 7).

Tiedustelut: Jyväskylä-neuvonta, p. 014 266 0112, jklneuvonta[at]jkl.fi

Lisätietoja:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Mari Aholainen p. 014 266 4040, mari.aholainen(at)jkl.fi
www.jyvaskyla.fi/avustukset

17.8.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje