Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Seitsemäsluokkalaisten ryhmäytyspäivät käynnistyivät Jyväskylässä

Seitsemäsluokkalaisten ryhmäytyspäivät käynnistyivät Jyväskylässä

Jyväskylän perusopetuksen uusille seitsemäsluokkalaisille järjestetään toiminnallinen ryhmäytyspäivä viikkojen 33-34 aikana. Ryhmäytyspäivässä seiskat tutustuvat uuteen kouluun, kavereihin ja kouluyhteisöön. Toiminnallisten tehtävien avulla harjoitellaan yhdessä toimimista ja sitä kautta edistetään uuden opetussuunnitelman mukaisesti koululaisen tukemista yksilönä, yksilönä osana ryhmää ja ryhmänä osana koko kouluyhteisöä.

Ryhmäytyspäivän ohjelma vaihtelee hieman alueellisesti ja kouluittain. Osa kouluista on suunnitellut ja toteuttaa päivän yhdessä nuorisopalvelujen tai seurakunnan nuoriso-ohjaajien kanssa. Vaajakoskella koululaiset nostattavat yhteishenkeä Naissaaressa sekä Wanhassa Woimalassa. Säynätsalossa ratkaistaan tehtäviä lähiympäristössä ”kaupunkiseikkailun”-periaatteella. Tikkakosken ja Korpilahden koululaiset nostattavat yhteishenkeä Jyväskylän seurakunnan leirikeskuksissa. Tikkakosken ja Korpilahden ryhmäytyspäivään kuuluu myös vanhempainilta. Koulukohtainen ohjelma on lähetetty koteihin Wilma-viestillä.

Lisätietoja:
alueiden vastaavat nuorisonohjaajat www.jyvaskyla.fi/nuoriso
oppilaan oma koulu

16.8.2016Minna Hakkarainen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje