Suoraan sisältöön
Avaa navigaatio
Jyväskylän kaupunki » Uutisarkisto » Kesän viimeiset Puistolaulut Jyväskylän Lounaispuistossa 16.8.

Kesän viimeiset Puistolaulut Jyväskylän Lounaispuistossa 16.8.

Runsaasti laulukansaa kesän aikana Lounaispuistoon keränneet Puistolaulut huipentuvat viimeiseen yhteiseen tilaisuuteen tiistaina 16.8. klo 18. Energia-yhtyeen rautaisella ammattitaidolla ja nuorekkaalla otteella vetämän illan teemana on Iskelmää ja Nostalgiaa.

Elokuisessa illassa onkin aistittavissa ripaus slaavilaista melankoliaa, kun Lounaispuistossa soljuvat muun muassa Uralin pihlajan kaihoisat sävelet. Viimeisenä kappaleena laulettava Paratiisi takaa kuitenkin, että musiikin ystävät voivat lähteä hymyissä suin kesän viimeisistä Puistolauluista.

Seuraavaa kollektiivista laulukokemusta ei kuitenkaan tarvitse odottaa ensi kesään saakka, sillä Jaana Elorannan vetämät Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuudet starttaavat Jyväskylän pääkirjaston Minnansalissa perjantaina 9.9. klo 13. Yhteislaulutilaisuudet järjestää Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut ja niihin on vapaa pääsy.

Lisätietoja
kulttuurituottaja Terho Valkonen, p. 014 266 4045, terho.valkonen[at]jkl.fi
http://visitjyvaskyla.fi/lounaispuistonkesa/puistolaulut

12.8.2016Paula Ukkonen

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta
Jyväskylän kaupungin pääFacebook-sivu Jyväskylän kaupungin pääTwitter-virta Jyväskylän kaupungin pääYouTube-kanava Jyväskylän kaupungin rss-virrat ja ohje